Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δήμαρχος Σουλίου: Παλαιάς κοπής μικροπολιτικής αντίληψης ο κ. Κάτσιος

Συνεχίζεται η κόντρα του δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με τον πρόεδρο της αντιπολίτευσης Νικόλα Κάτσιου με την νέα απάντηση του δημάρχου στην προηγηθείσα απάντηση του Νικόλα Κάτσιου.

Δήμαρχος Σουλίου: Παλαιάς κοπής μικροπολιτικής αντίληψης ο κ. Κάτσιος. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στο ολίσθημά του.

Κύριε Κάτσιο, με την απαράδεκτη επιλογή σας, να υπερβείτε τον θεσμικό σας ρόλο εκτοξεύοντας εναντίον μου εμπαθείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ανάρμοστα σχόλια, εν τέλει, επιτύχατε να χαρακτηριστεί ο συντάκτης και όχι ο αποδέκτης της επιστολής σας. Κι ενώ αυτό το αντιλαμβάνεται ο καθένας δεν προκαλεί εντύπωση πλέον ότι δεν το αντιλαμβάνεστε εσείς.

Αφού τονίσω πως στην μικρή μας κοινωνία είναι γνωστή η προσωπική πορεία του καθενός όπως ο τρόπος μόρφωσης, θα σημειώσω τα υβριστικά σας στοιχεία, που αποτελούν πάγια τακτική σας.

Σημεία της πρώτης δικής σας ανακοίνωσης την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020:

  1. O κ. Καραγιάννης, μας έχει πολλάκις αποδείξει, ότι απεχθάνεται το δημοκρατικό διάλογο…
  2. Ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής ανευθυνότητας…
  3. Επιχειρεί να κρύψει… κάτω από το χαλί για ακόμη μία φορά την πολιτική του ανεπάρκεια…
  4. Η πολιτική του ανικανότητα είναι εμφανής και από τον τρόπο που έδωσε εντολή να στηθούν οι παράγκες της εμποροπανήγυρης, αφού σε καμία περίπτωση δεν προέβλεψε την τήρηση απόστασης τριών (3) μέτρων μεταξύ των πάγκων με τον ενδιάμεσο χώρο κενό…
  5. Θεωρούμε απαράδεκτη και αντιδεοντολογική τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου, καταγγέλλουμε την πρακτική του… «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» που συνειδητά ακολουθεί ο δήμαρχος Σουλίου, ερήμην κάθε δημοκρατικού διαλόγου…
  6. Θέατρο του παραλόγου στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κ. Καραγιάννης…

Ταυτόχρονα με όσα αναφέρατε σχετικά με την ισχύουσα νομοθεσία περί μέτρων προφύλαξης στην εμποροπανήγυρη καθώς και την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με αναγκάσατε να προβώ στο πολιτικό ερώτημα αν είστε «Αδιάβαστος» και αν αυτό προκύπτει από «άγνοια, αμάθεια ή επιλεκτική αμνησία».

Και όταν με την απάντησή μου, η τοπική κοινωνία κατάλαβε πως δεν γνωρίζετε τους σχετικούς νόμους ούτε τα βασικά στοιχεία λειτουργίας και αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, με τη δεύτερη ανακοίνωσή σας την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 διολισθήσατε, και μιλώντας στο πρώτο ενικό πρόσωπο, παρασυρόμενος από τον χαρακτήρα σας και από την υπέρμετρη και διαχρονικά γνωστή αλαζονεία σας, αναφέρατε τα παρακάτω:

  1. “… επιβεβαιώνοντας δυστυχώς, το ήθος και τις αρχές που σε χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο.”
  2. “… το δήθεν «καλό παιδί»…”
  3. “... είσαι ένας πολιτικός «συκοφάντης» και ένας κακός δήμαρχος!”
  4. “…ξεπέρασες κάθε όριο πολιτικής ευπρέπειας,…”
  5. “…θυμίζω ότι ως μαθητής όχι μόνο ήσουν αδιάβαστος αλλά είχες μείνει και στην ίδια τάξη!”
  6. “Στο λιβελογράφημα της απάντησής σου…”
  7. “…απεχθάνεσαι το δημοκρατικό διάλογο, αποστρέφεσαι την υποβολή ερωτημάτων,…”
  8. “Μάθε λοιπόν πολιτικά «αμόρφωτε» και αυτοδιοικητικά «αδιάβαστε» δήμαρχε…”
  9. “…ηγείσαι μιας πολιτικά ανίκανης δημοτικής αρχής.”

Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβει πως παρασύρεστε από τα προσωπικά χαρακτηριστικά σας, χάνετε την ουσία και επιδίδεστε σε έναν οχετό υβρεολογήματος, με σκοπό την κλιμάκωση της τακτικής σας, που αποσκοπεί στην υποβάθμιση της προσωπικότητάς μου.

 Κ. Κάτσιο, είναι τιμή για μένα η βιοπάλη των παιδικών χρόνων έστω και αν είχαν μικρό αντίκτυπο στα μαθητικά μου χρόνια. Δεν τα βρήκα έτοιμα, πάλεψα για τα πάντα και σπούδασα σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε κριτική για το έργο της Δημοτικής Αρχής, τώρα και σε όλη τη διάρκεια της θητείας, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω στο ολίσθημά σας.

Θα τελειώσω επαναλαμβάνοντας απλά το εξής: κ. Κάτσιο, σας καλώ να επιδείξετε την αρμόζουσα υπευθυνότητα, να ενημερώνεστε για τόσο σοβαρά θέματα και να εκτελείτε αποτελεσματικά τα καθήκοντα που σας ανέθεσαν οι Δημότες. 

Ο    ΔΗΜΑΡΧΟΣ    ΣΟΥΛΙΟΥ

           ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΠ.  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ