Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δήλωση του Δημάρχου Σουλίου για την ολοκλήρωση του Λαμπόβου

Με αφορμή την ολοκλήρωση της Εμποροπανήγυρης της Παραμυθιάς «Λάμποβος», ο Δήμαρχος Σουλίου κ Γιάννης Καραγιάννης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ολοκληρώνεται άλλη μια επιτυχημένη εμποροπανήγυρη. Και φέτος ψήφο εμπιστοσύνης στον Λάμποβο, έδωσαν οι χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την βορειοδυτική Ελλάδα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τις επόμενες ημέρες, η Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου μας, θα δώσει την δημοσιότητα τα ακριβή οικονομικά στοιχεία.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στους εμπόρους από διάφορους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, διασφαλίζουν τόσο το κύρος του Λαμπόβου, όσο και την προστασία των καταναλωτών μας. Εμείς σαν Δημοτική Αρχή, είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές των έλεγχων, έτσι ώστε το παζάρι της Παραμυθιάς να διατηρήσει το κύρος του και την φήμη του, ως ένα από τα ποιοτικότερα παζάρια της χώρας.

Στόχος μας είναι ο Λάμποβος εκτός από εμπορική υπόθεση, να αποκτήσει και τουριστικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα, τόσο του χώρου της εμποροπανήγυρης, όσο και της Παραμυθιάς. Και αυτό θα είναι κάτι που μας απασχολήσει από αύριο κιόλας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, την επιτροπή Λαμπόβου, τις υπηρεσίες του Δήμου Σουλίου, το Αστυνομικό Τμήμα, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και τους εθελοντές, για την επιτυχημένη συνεργασία τους.»