Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

“Γιατί σε χώρισε” – το βιβλίο που πρέπει να το διαβάσουν όλοι

«Γιατί σε χώρισε» του Στρατή Πανούριου – ένα νέο βιβλίο συμβουλευτικής ψυχολογίας 

Ο Στρατής Πανούριος στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Γιατί σε χώρισε», (εκδόσεις Διάνοια), προσπαθεί σε αυτή την έξυπνη, πρωτότυπη, δοκιμιακή επιστολογραφία του να απαντήσει στο μεγάλο φροϋδικό αίνιγμα. Να ανιχνεύσει δηλαδή, τη μαύρη ήπειρο που έχει μείνει ανεξερεύνητη, αυτή της γυναικείας ψυχής. Ο συγγραφέας μας, μέσω της σωκρατικής οδού, συμβουλεύει τον φανταστικό του φίλο για το πώς θα ξεπεράσει το χωρισμό του, και να το μετατρέψει σε δώρο αυτοβελτίωσης. 

Το «Γιατί σε χώρισε» επιχειρεί να εδραιώσει τη θέση της γυναίκας μέσα στον πολιτισμό, καθώς την τοποθετεί στην ολύμπια θέση που της πρέπει. Γυναίκα σε όλους τους ρόλους, αρχή της ζωής και ομορφιά του σύμπαντος. Γυναίκα-τροφός, γυναίκα-νησί, γυναίκα-Θεά όπως την αποκαλεί ο συγγραφέας μας. 

Με σαφήνεια και ομαλή σύνθεση, λιτό και απλό ύφος γεμάτο παραδείγματα της καθημερινότητας, ο Στρατής Πανούριος μας πείθει ότι η βασική αιτία χωρισμού είναι η έλλειψη θαυμασμού. 

Είναι ένα βιβλίο για γυναίκες, που οι περισσότεροι άντρες έστω και κρυφά, θα το διαβάσουν! (Χρύσα Νικολάκη, συγγραφέας, κριτικός)

Σχόλια από αναγνώστριες και αναγνώστες

«Ποτέ άλλοτε δεν διάβασα σε βιβλίο τόσες πολλές αλήθειες συμπυκνωμένες. Λέξεις και σκέψεις βγαλμένες από την ψυχή γι’ αυτό και τόσο αληθινές. Αν μου έδιναν αυτό το βιβλίο χωρίς να γνωρίζω το όνομα του συγγραφέα, θα έλεγα σίγουρα ότι είναι γραμμένο από γυναίκα. Το γεγονός όμως ότι είναι γραμμένο από άντρα κάνει ακόμη μεγαλύτερη την αξία του»

Κατερίνα Φ.

«Ένα βιβλίο-εγχειρίδιο γραμμένο με ευγένεια και σεβασμό όχι μόνο για τη γυναίκα αλλά για τον άνθρωπο!»

Αγγελική Π.

«Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να παντρευτούν, να χωρίσουν, άνθρωποι που πενθούν τον χωρισμό και εκείνοι που χαίρονται την αγάπη τους»

Χριστίνα Σ.

 Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο: https://bit.ly/3bS430x

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε με παραγγελία από όλα τα βιβλιοπωλεία, καθώς στις παρακάτω ηλεκτρονικές πλατφόρμες πωλήσεων:

https://www.skroutz.gr/s/36934636/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B5-%CE%A7%CF%8E%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5.html

https://www.youniquelifeacademy.com/giati-se-xorise