Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Γιάννης Γόγολος: Η Δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται για την αγωνία των επιχειρήσεων τουρισμού

Δημοτική αρχή σε παρατεταμένη αγραναύπαση και ο Δήμαρχος  το βιολί *  !

   «Οι οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικά το 2022, οφείλουν να εξαντλήσουν τις δυνατότητες που έχουν,  προκείμενου να στηρίξουν την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή τους, να συνδράμουν με την υλικοτεχνική  υποδομή και το προσωπικό τις προσπάθειες ανάκαμψης του μεγαλύτερου πυλώνα της Ελληνικής οικονομίας που είναι ο Τουρισμός » υπογραμμίζει εμφατικά ο Ε.Ο.Τ. σε ανακοίνωση του τον Μάρτιο.

Η δική μας δημοτική αρχή φαίνεται πως δεν το ενστερνίζεται. Αδιαφορεί για το γεγονός ότι 1 στους 5 εργαζόμενους στην περιοχή δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού άμεσα ή έμμεσα. 

Δεν ενδιαφέρεται για την αγωνία των επιχειρήσεων τουρισμού 

Δεν ακούει τις διαμαρτυρίες για την έλλειψη νερού, τις ανύπαρκτες  διαγραμμίσεις των δρόμων, την έλλειψη  τουριστικής προβολής, τα events με στόχευση, τα αντίστοιχα πολιτιστικά γεγονότα, τις συνεργασίες με την Αρχαιολογία, τους φορείς πολιτισμού και τόσες άλλες ιδέες που εφαρμόζονται σε άλλους Δήμους.

Δεν βλέπει τις καθημερινές αναρτήσεις και τα σχόλια  συμπολιτών στα κοινωνικά δίκτυα που επισημαίνουν την έλλειψη ενδιαφέροντος για την καθημερινότητα. Δεν βλέπει το πρόβλημα του parking, τις λακούβες, τους βρώμικους  κάδους με υπερχειλισμένο σκουπίδια,  την έλλειψη δημοτικών τουαλετών, τα χόρτα που έχουν πνίξει τους δρόμους και εγκυμονούν κινδύνους πυρκαγιών, τα φίδια που περιπατούν στον ποδηλατόδρομο,  την έλλειψη φωτισμού, τα κατεστραμμένα παγκάκια, το ημιτελές  έργο της Εστίας, του  νέου ποδηλατόδρομου, που σηματοδοτούν την εγκατάληψη.

Όλα αυτά είναι κατασκευασμένα “ξέρουμε από ποιούς» είπε ο Δήμαρχος στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο

Ενδιαφέρεται μόνο για την επανεκλογή του.

Ακούει μόνο, όσους του « μεταφέρουν καλά λόγια ».

Βλέπει μόνο εχθρούς, αντιπολιτευόμενους και λαϊκιστές.

 Τους καλώ για μια ακόμη φορά, να μην αφεθούν στη ραστώνη του καλοκαιριού, γιατί τα προβλήματα της καθημερινότητας που θα  μεγαλώσουν το καλοκαίρι,  απαιτούν εγρήγορση και λύσεις .

  Το επερχόμενο τριήμερο ανοίγει στην ουσία,  την μαζική επίσκεψη τουριστών

  Βγείτε, δείτε, μιλήστε, ακούστε, καταγράψτε και επιλύστε προβλήματα. 

  Είναι η έλαχιστη υποχρέωση που έχετε έναντι των πολιτών.

Το  Άγιο  Πνεύμα,  βοήθεια Του,  να σας φωτίσει !

*Το βιολί, του Ναστραντίν Χότζα