Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Βίντεο: Ο Λοβέρδος στην Ηγουμενίτσα (+Φωτό)

Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) ο Ανδρέας Λοβέρδος όπου συνομίλησε με στελέχη και φίλους του κόμματος.

Στην μικρή του ομιλία εξήγησε τους λόγους που θα πρέπει να τον προτιμήσουν, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο μέλλον αφήνοντας αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου, χωρίς να τον κατονομάζει, για την συνέντευξη που έδωσε στον κ. Χατζηνικολάου όπου, κατά τον κ. Λοβέρδο σχεδόν ο όλος ο χρόνος αναλώθηκε για το παρελθόν.

Ο στόχος του είναι να κάνει πάλι το ΠΑΣΟΚ κυρίαρχη δύναμη που θα στοχεύει στην διακυβέρνηση και αυτό μπορεί να γίνει αν το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές υπερδιπλασιάσει το ποσοστό του. “Αν δεν το καταφέρω” είπε, “θα παραιτηθώ αμέσως”, τονίζοντας πως αν το ΣΥΡΙΖΑ πάρει πάνω από 25% στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Επίσης δεσμεύτηκε ότι σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις θα γίνεται δημοψήφισμα με τα μέλη του κόμματος να συναποφασίζουν.

Ακόμα στάθηκε στο ΠΑΣΟΚ, στα σύμβολα του, στους ήχους του λέγοντας ότι θα τα επαναφέρει, αν και η τελική απόφαση είναι του συνεδρίου.

Έκανε κριτική στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ για την περίπτωση συνεργασίας είπε ότι τελικά θα αποφασίσουν τα μέλη αν προκύψει τέτοιο θέμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα και τις δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ:

Φωτογραφίες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ