Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Αύριο στην Ηγουμενίτσα η Σοφία Σακοράφα

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα Διήμερης Επίσκεψης της κας Σοφίας Σακοράφα

(Βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αντιπρόεδρος της Βουλής)

Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας του

ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη

στους νομούς Θεσπρωτίας και Κοζάνης 9 & 10 Μαΐου 2023

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», κα Σοφία Σακοράφα, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη σε Ηγουμενίτσα, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα την Τρίτη και την Τετάρτη 9 & 10 Μαΐου 2023.

Σκοπός της επίσκεψης είναι μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» να συναντήσει φορείς, κομματικά μέλη και πολίτες να συζητήσουν και να αναπτύξουν τις θέσεις του Κόμματος αλλά και να ακούσουν τους πολίτες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής :

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

12: 00:          Ηγουμενίτσα, Πάνθεον Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, παρουσίαση των υποψηφίων Θεσπρωτίας του ψηφοδελτίου «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη με τους υποψηφίους στην αγορά της πόλης.

17:30:           Κοζάνη, Ξενοδοχείο Έλενα, παρουσίαση των υποψηφίων Κοζάνης του ψηφοδελτίου «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη με τους υποψηφίους στην αγορά της πόλης.

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

11:30:           Πτολεμαΐδα, Κεντρική Πλατεία, επίσκεψη με τους υποψηφίους στην αγορά της πόλης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η κα Σακοράφα θα βρίσκεται στο Κεντρικό Εκλογικό Κέντρο στα Τρίκαλα για να παρακολουθήσει μαζί με πολίτες και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» του νομού το debate των πολιτικών αρχηγών.