Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ασύλληπτο: δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της συντρόφου του και το έθαψε στην ταράτσα

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στην Κυψέλη. Ο 33χρονος σύντροφος της 29χρονης μητέρας του παιδιού το δολοφόνησε και στην συνέχεια έφτιαξε στην ταράτσα ένα τσιμεντένιο τάφο και έβαλε εκεί τη σορό του παιδιού.

Η δολοφονία έγινε το 2017. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 33χρονος είχε τιμωρήσει το παιδί έχοντας σε πολύωρη ορθοστασία και όταν το παιδί μη αντέχοντας άλλο άρχισε να κλαίει το πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο και του έκλεισε το στόμα και την μύτη με μονωτική ταινία.

Η μητέρα ήταν στο σπίτι όταν γινόντουσαν όλα αυτά αλλά δεν αντέδρασε. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια και δεν κατάλαβε τι έγινε αλλά η αστυνομία φαίνεται να μην δέχεται αυτόν τον ισχυρισμό.

Όταν το παιδί έφυγε από την ζωή ο 33χρονος είπε στην μητέρα να φύγει για λίγο από το σπίτι… “άστο” είπε, “θα το φτιάξω εγώ”. Ανέβηκε στην ταράτσα και αφού έχτισε ένα μικρό τσιμεντένιο τάφο όπου έβαλε τη σορό του παιδιού, πέταξε τα ρούχα, τα παιχνίδια και το κρεβάτι του στους κάδους απορριμμάτων.

Όταν ο ιδιοκτήτης τους έδιωξε από το σπίτι έβαλαν σε μια εργαλειοθήκη τα οστά, την οποία είχαν κρύψει σε αποθηκευτικό χώρο ενός καναπέ, στο μπαλκόνι του νέου σπιτιού στην Κυψέλη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πολωνός, που ήταν οικοδόμος, έπαιρνε για κάποιο διάστημα την εργαλειοθήκη με τα οστά του νεκρού παιδιού ακόμη και στη δουλειά. Επίσης, υπήρχε μια περίοδος που το ζευγάρι ήταν άστεγο, πριν μετακομίσουν στο νέο σπίτι, και το χρονικό αυτό διάστημα είχαν μαζί τους τα οστά παρότι ζούσαν στους δρόμους!

Ο 7χρονος είχε και μια αδερφή 2 χρόνια μεγαλύτερη. Την ημέρα της δολοφονίας του το κοριτσάκι έλλειπε από το σπίτι έχοντας πάει σε ένα φιλικό σπίτι και η μητέρα τους είπε να την κρατήσουν για 2 μέρες επειδή κάτι έτυχε.

Όταν το κοριτσάκι γύρισε στο σπίτι της είπαν ότι τον αδερφό της τον είχε πάρει ο φυσικός τους πατέρας, και αυτός Πολωνός, στην χώρα του. Και αυτό ήταν το αφήγημα που έλεγαν σε όλους.

Ο 33χρονος ήταν γενικά βίαιος, χρήστης ναρκωτικών και αλκοόλ και πολλές φορές τα παιδιά πήγαιναν κακοποιημένα στο σχολείο καθώς τα υπέβαλλε σε βασανιστήρια, τα άφηνε νηστικά και τα χτυπούσε. Σε όλες αυτές τις συμπεριφορές η μητέρα ήταν απαθής.

Το 2018 το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο πολύ κακοποιημένο και μετά από έρευνα της εισαγγελίας το παιδί δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Η αστυνομία έφτασε στην αποκάλυψη του εγκλήματος από την μαρτυρία ενός συλληφθέντα που γνώριζε τον 33χρονο οικοδόμο. Σε κάποια στιγμή ο 33χρονος, πιθανόν κάτω από την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών του είχε αποκαλύψει την δολοφονία. Ο συγκεκριμένος άνδρας, είχε πει στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει λεπτομέρειες για μια δολοφονία που έχει διαπραχθεί. Η αστυνομία έχοντας αυτήν την πληροφορία έπειτα από μεθοδική έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους έφτασαν στη σύλληψη του 33χρονου και της 29χρονη μητέρας του δολοφονημένου παιδιού.