Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Απόπειρα αυτοκτονίας γιατί την έπιασαν να κλέβει τρόφιμα επειδή πεινούσε

Μια ηλικιωμένη 70 ετών, με σύνταξη που δεν της φτάνει να ζήσει καθώς εξοφλεί και δάνεια, πήγε σε σούπερ μάρκετ Lidl, στην Πετρούπολη, και έκλεψε λίγο τυρί και κρέας βάζοντας τα στην τσάντα της.

Έγινε όμως αντιληπτή από τους υπεύθυνους του σούπερ μάρκετ οι οποίοι θέλησαν να κάνουν μήνυση στην κυρία. Πελάτες του σούπερ μάρκετ προμυθοποιήθηκαν να πληρώσουν τα προϊόντα, τα οποία κόστιζαν περίπου 30 ευρώ αλλά οι υπεύθυνοι ήταν ανένδοτοι στην απόφαση τους. Στο τμήμα που οδηγήθηκε η ηλικιωμένη κυρία εξήγησε ότι το έκανε από ανάγκη. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πείσουν την άλλη πλευρά να αποσύρει την μήνυση αλλά οι υπεύθυνη ήταν κάθετοι λέγοντας ότι αυτή είναι η πολιτική του καταστήματος.

Η 70χρονη γεμάτη ντροπή γύρισε στο σπίτι της και την νύχτα προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στα social media και τελικά σήμερα υπήρξε  επικοινωνία του υπουργείου Ανάπτυξης με την εταιρεία και τελικά σταματούν οι νομικές διαδικασίες εις βάρος της 70χρονης.

Ανακοίνωση έβγαλε και το Lidl λέγοντας ότι θα έρθει σε επαφή με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα.