Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Αποχαιρετισμός στον Σπύρο Ντούμα από την “Σέλιανη” Φθιώτιδας

Έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κρυσταλλοπηγής Σπύρος Ντούμας, ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλους ο οποίος είχε προσφέρει πολλά στον τόπο του. Μια ευγενική και καλόκαρδη μορφή.

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρμάρων (πρώην Σέλλιανης):

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΌΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΈΡΟΧΗ ΨΥΧΉ

Πριν από 5 χρόνια, στην προσπάθεια να ανακαλύψουμε τις ρίζες των ανθρώπων του τόπου μας, η αναζήτηση μας έφερε στο χωριό Κρυσταλλοπηγή ή αλλιώς Σέλλιανη Θεσπρωτίας, σε έναν τόπο ευλογημένο και στους εκλεκτούς ανθρώπους του.

Ανάμεσά τους γνωρίσαμε τον Σπύρο Ντούμα, πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου του χωριού. Στην είδηση χθες της απώλειάς του, η θλίψη μας είναι τεράστια και τα λόγια φτωχά για να την περιγράψουν. Ο Σπύρος ήταν ένας από τους πιο άξιους και αγαπητούς ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει. Το ήθος και το μεγαλείο της καρδιάς του θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας. Ένας εξαίρετος άνθρωπος, ευλογημένος με ευαισθησία και ταπεινότητα. Ένας άνθρωπος που εξέπεμπε μία αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς ακόμα και σε όσους δεν είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν. Ήταν μεγάλη μας τιμή που γνωρίσαμε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του.Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε Σπύρο.

Με μεγάλη συγκίνηση,

Η πρόεδρος Βασιλική Ανδρεοπούλου,

εκ μέρους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρμάρων (πρώην Σέλιανη) Φθιώτιδας

Το periodikostep.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.