Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Απάντηση του περιοδικού Step στον Θωμά Οικονόμου

Απάντηση του περιοδικού Step στον Θωμά Οικονόμου

Ο Θωμάς Οικονόμου σε μία του επιστολή στην καλή ιστοσελίδα της Παραμυθιάς, paramythia-online.gr αναφέρθηκε στο συλλεκτικό αθλητικό Step το οποίο ήταν αφιερωμένο στην ομάδα Σούλι Παραμυθιάς. Στην επιστολή του που μπορείτε να διαβάσετε εδώ  μας συγχαίρει για την έκδοση και μας ευχαριστεί για αυτά που γράφτηκαν για τα χρόνια της προεδρίας του. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.

Εκτός όμως από τις ευχαριστίες αναφέρετε και σε κάποιες παραλείψεις. Γράφει συγκεκριμένα:“Για όλους όμως δεοντολογικούς, και ιστορικής αποκατάστασης,  πρέπει να αναφέρω ότι, στην αναγραφή της χρονολογικής σειράς των διατελεσάντων προέδρων του συλλόγου, προφανώς από ελλειπή άλλα μη ηθελημένη ενημέρωση, και απλή παραδρομή, δεν συγκαταλέγονται και τα ονόματα των:

1.Σπυρίδωνα Καραγιάννη, πρωτεργάτη στην ίδρυση της ΕΠΣ Θεσπρωτίας
2.Πέτρου Μπαξεβάνου, συντελεστή εθελοντικά στις πρώτες υποδομές του γηπέδου Παραμυθιάς
3.Θανάση Ευαγγέλου, Ακούραστου και δραστηριου παραγοντα 
4.Κωνσταντίνου Τσούτση, εντίμου και αθόρυβου προέδρου.

Επίσης διορθωτέο είναι και το όνομα του προπονητού στις αναφερόμενες επιτυχίες του συλλόγου, από Κωνσταντίνο Παππά σε Γιώτη Παππά.

Επιπλέον, στις θετικές αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου, συμπεριλαμβάνεται και η παρουσία στους ημιτελικούς του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΟ, την περίοδο 2014-15, με προπονητή το παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κώστα Παππά και επι προεδρίας του γράφοντα”.
Το περιοδικό Step δεν έχει αρχείο ιστορικό της ομάδας και φυσικά δεν είμαστε παντογνώστες. Για να πληροφορηθούμε για την ιστορία της ομάδας και να αντλήσουμε υλικό απευθυνθήκαμε στην ομάδα της Παραμυθιάς, όπου πληροφορηθήκαμε ότι η ομάδα δεν έχει κάποιο αρχείο με την ιστορία της, μάλλον αυτή η έκδοση είναι η μοναδική έγγραφη καταγραφή της ιστορίας της ομάδας, έστω και με τις ελλείψεις (Και αυτό κάνει αυτήν την έκδοση λίγο πιο σημαντική).

Χωρίς λοιπόν καταγεγραμμένη ιστορία πήραμε τις πληροφορίες από άνθρωπο που έχει ζήσει την ομάδα, ο οποίος και μας έδωσε τις πληροφορίες με βάση τις δικές του γνώσεις και φυσικά με ότι θυμόταν.

Όπως αντιλαμβάνεστε αγαπητέ κύριε Οικονόμου σαφώς και δεν υπήρχε σκοπιμότητα (φυσικά ούτε εσείς λέτε κάτι τέτοιο, απλά το επισημαίνω για πιθανή παρερμηνεία από κάποιους).

Η αλήθεια είναι, και πρέπει να τις λέμε τις αλήθειες, ότι ο Λευτέρης Τζώρτζης μου έδωσε απλόχερα το υλικό που είχε και αναφέρομαι σε φωτογραφικό υλικό, και 1-2 ακόμα άνθρωποι, όπως ο Μάνος Θεόδωρος και ο Λευτέρης Βέρμπης έβαλαν το λιθαράκι τους στην έκδοση αυτή. Όμως μέχρι εκεί. Είναι βέβαια δικαίωμα του καθένα να επιλέγει το τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει.

Εμείς θέλαμε να τιμήσουμε την ομάδα του δήμου μας και πιστεύω ότι μια αποκλειστική έκδοση για μια ομάδα αποτελεί τιμή.  Σίγουρα το περιοδικό θα μπορούσε να είναι καλύτερο, και πιο εμπλουτισμένο. Ίσως έπρεπε να απευθυνθούμε και σε ανθρώπους πέρα από την ομάδα…. ναι, αυτό ήταν ένα λάθος. Είμαστε λιγάκι αιθεροβάμονες σε κάποια θέματα και αυτό μας οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις και τελικώς σε λάθος πράξεις.

Όπως λάθος εκ παραδρομής ήταν και η αναφορά στον Γιώτη Παππά ως Κωνσταντίνο, εδώ ο δαίμων μπέρδεψε τον Γιώτη με τον Κώστα. Συγγνώμη.

Πάντως, χωρίς καμία πρόθεση υποβάθμισης προς το paramythia – online, θα μπορούσατε κύριε Οικονόμου να στέλνατε επιστολή και στο περιοδικό Step για να επισημάνετε τις ελλείψεις, θα την δημοσιεύαμε την επιστολή σας!!!

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε ξανά τον κύριο Οικονόμου για τα καλά του λόγια.
ΥΓ1: Επίσης, όπως γράφουμε στο περιοδικό αλλά αναφέρει και ο κύριος Οικονόμου, είχαμε την βοήθεια και από το Theball.gr και τον Θωμά Κολιό και με την ευκαιρία να τον ευχαριστήσουμε και από εδώ.

ΥΓ2: Για πρώτη φορά ένα περιοδικό κάνει αποκλειστικό τεύχος αφιερωμένο σε μια ομάδα στην περιοχή μας. Άρα ήταν μια άγνωστη διαδικασία. Ίσως να υποτιμήθηκε από κάποιους. Αλλά οι περισσότεροι αναγνώστες χάρηκαν για αυτό το τεύχος και το πήραν στο σπίτι τους.

ΥΓ3: Μακάρι το Σούλι Παραμυθιάς να μας δίνει πάντα αφορμή και κίνητρο για να βγάζουμε συλλεκτικές εκδόσεις.

Για το περιοδικό Step

Φώτης Μαραζόπουλος