Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Απάντηση του αντιδημάρχου Γ. Ντάγκα σε ανακοίνωση του προέδρου Γλυκής

Δελτίο τύπου έστειλε ο αντιδήμαρχος Σουλίου Γιώργος Ντάγκας απαντώντας σε ανακοίνωση του προέδρου Γλυκής Παναγιώτη Παππά (την οποία εμείς ποτέ δεν λάβαμε γι’ αυτό και δεν υπάρχει στο site μας) με την οποία εξέφραζε την δυσαρέσκεια του επειδή δεν ήταν στην επιτροπή για την εμποροπανήγυρη της Γλυκής.

Η απάντηση του αντιδημάρχου Γιώργου Ντάγκα

Σε απάντηση προς τον πρόεδρο της Γλυκής, και για την σωστή ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με τον ορισμό της επιτροπής στο πανηγύρι της Γλυκής οφείλω να ενημερώσω τούς πολίτες τού Δήμου (γιατί ο πρόεδρος της κοινότητας οφείλει να γνωρίζει) πώς ή επιτροπή ορίζεται και ψηφίζεται απ’ το δημοτικό συμβούλιο και όχι από τον εκάστοτε αντιδήμαρχο..

Και ο ορισμός της συγκεκριμένης επιτροπής έγινε με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε στις 25/7/2022 και στο οποίο είχα ζητήσει απ τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, ότι οποίος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στην επιτροπή, καθώς ή κανονιστική τής εμποροπανήγυρης τονίζει ξεκάθαρα ότι αυτή θα αποτελείτε από δημοτικούς συμβούλους. Οπότε και προχωρήσαμε στον ορισμό τριών δημοτικών συμβούλων. Όλα αυτά που ανέφερα ο πρόεδρος της Γλυκής όφειλε να τα γνωρίζει καθώς έπρεπε να είναι παρόν σ ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορούσε την κοινότητα της οποίας είναι πρόεδρος.

Αντίθετα για άγνωστου λόγους ο πρόεδρος ήταν ΑΠΩΝ, από εκείνο το δημοτικό συμβούλιο το οποίο προς ενημέρωση έγινε με τηλεδιάσκεψη. Κι επειδή σέβομαι τούς κατοίκους όχι μόνο τής Γλυκής αλλά όλου του Δήμου, αισθάνθηκα την ανάγκη να απαντήσω απευθυνόμενος κυρίως προς αυτούς για την πλήρη και λεπτομερείς καταγραφή των γεγονότων έτσι όπως πραγματικά έγιναν. Όσον αφορά τον ορισμό τού προέδρου της Κοινότητας Παραμυθιάς στην εμποροπανήγυρη του Λαμπόβου, έγινε κι αυτός με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, και για λόγους οι οποίοι εξηγήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο τής 12/9/2022.

Κύριε πρόεδρε τής κοινότητας Γλυκής είμαι εδώ για να απαντώ σε όλα σάς τα ερωτήματα και να υλοποιώ τα αιτήματα σάς, θεωρώ όμως πώς ο καταλληλότερος χώρος αυτών των συζητήσεων είναι τα δημοτικά συμβούλια και οι άμεσες συναντήσεις.

Με εκτίμηση

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Εμπορίου

ΝΤΑΓΚΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ