Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ακύρωση του Ανταμώματος Σουλιωτών – χάσαμε τον προγραμματισμό;

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δήμου Σουλίου το Αντάμωμα Σουλιωτών αναβλήθηκε. Η ανακοίνωση δεν γράφει τον λόγο της αναβολής (αν και “μυρίζει” ματαίωση) αλλά όπως λένε πηγές από τον δήμο Σουλίου υπήρξε κακός προγραμματισμός από σύλλογο του Σουλίου για την διοργάνωση.

Σύμφωνα με πηγές από τον σύλλογο, ο σύλλογος δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως για την εκδήλωση αυτή και μόλις μία εβδομάδα πριν υπήρξε η επαφή του δήμου Σουλίου. Ο σύλλογος απάντησε ότι μέσα σε μία εβδομάδα αδυνατεί να διοργανώσει την εκδήλωση. Μάλιστα κάτι παρόμοιο είχε γίνει και την προηγούμενη χρονιά και η εκδήλωση είχε διοργανωθεί από τον δήμο Σουλίου.

Ο δήμος Σουλίου από την άλλη ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει εγκαίρως τους συλλόγους του Σουλίου.

Εντύπωση κάνει και το πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Σουλίου όπου στην επίσημη σελίδα δεν αναφέρεται πουθενά το Αντάμωμα των Σουλιωτών, ενώ στο πρόγραμμα που είχε σταλεί στα ΜΜΕ υπάρχει για την σημερινή μέρα.

Η προχειρότητα φαίνεται και στην εκδήλωση για την μάχη της Μενίνας. Στο μεν πρόγραμμα στην σελίδα του δήμου είναι για την Κυριακή (όπως ανέβηκε στην σελίδα του δήμου – εννοείται ότι ο δήμος Σουλίου δεν έστειλε δελτίο τύπου) ενώ στο πρόγραμμα που είχε κοινοποιηθεί στα ΜΜΕ η εκδήλωση στην Μενίνα ήταν για σήμερα, όπως και αυτή του Ανταμώματος των Σουλιωτών.

Και φυσικά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι ΔΕΝ υπήρχε καμία ενημέρωση στα ΜΜΕ για την αναβολή και μάλλον έπειτα οχλήσεις αναρτήθηκε στην σελίδα του δήμου η αναβολή. Τελευταία στιγμή, και όχι στα ΜΜΕ, και μάλλον έπειτα από όχληση, αλλιώς θα διαπίστωναν οι ενδιαφερόμενοι την αναβολή όταν θα έφταναν στο Σούλι και δεν θα έβρισκαν κανέναν.