Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Αερόβια άσκηση στο σπίτι: Κι όμως γίνεται!

Έχει έρθει η ώρα να προσέξετε τον εαυτό σας, να χάσετε εκείνα τα κιλά που έχετε βάλει στόχο καιρό τώρα και να κάνετε ένα βήμα για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, ωστόσο σκέφτεστε ότι η καθημερινότητά σας είναι δύσκολη και απαιτητική. Προβληματίζεστε αν θα  καταφέρετε να εντάξετε την επίσκεψη  στο γυμναστήριο στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σας ή αν ο ενθουσιασμός σας για την γυμναστική θα υποχωρήσει μπροστά στην κούραση που νιώθετε όταν γυρνάτε από την δουλειά. Δεν χρειάζεται να μπαίνετε στο δίλλημα. Ξεκινήστε αερόβια γυμναστική στο σπίτι και δείτε την αλλαγή στο σώμα και την ψυχολογία σας!

Κάντε διάδρομο 

Και σε ποιον δεν αρέσει το περπάτημα; Το περπάτημα είναι μια εκπληκτική μορφή άσκησης που δεν εγκυμονεί κινδύνους για τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μπορείτε να την επιλέξετε ακόμη και αν έχετε πολύ καιρό να αθληθείτε. Η αγορά λοιπόν ενός διαδρόμου είναι η τέλεια λύση αν θέλετε να αθληθείτε στο σπίτι. Ο διάδρομος γυμναστικής https://www.kinissis.eu/organa-gymnastikis/organa-cardio/diadromoi-gymnastikis-diadromoi-treximatos θα συμβάλλει στην καύση λίπους, στην απώλεια πόντων ακόμη και από τις πιο επίμονες περιοχές και στην βελτίωση της καρδιαγγειακής σας λειτουργίας. Αν πάλι το περπάτημα σας φαίνεται πολύ εύκολο και μη αποτελεσματικό, μπορείτε να προτιμήσετε το τρέξιμο στον διάδρομο. Ρυθμίστε την ταχύτητα και την κλίση που επιθυμείτε να έχει το μηχάνημα, βάλτε δυνατά την αγαπημένη σας μουσική και αθληθείτε διασκεδάζοντας!

Αγοράστε ελλειπτικό 

Για εσάς που λατρεύετε την ταχύτητα και θέλετε να ανεβάσετε υψηλούς παλμούς κατά την άθλησή σας, το ελλειπτικό μηχάνημα https://www.kinissis.eu/organa-gymnastikis/organa-cardio/elleiptika-michanimata είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Θεωρείται το πιο απαιτητικό μηχάνημα αερόβιας άσκησης και γυμνάζει πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, αφού χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο την δύναμη των ποδιών, αλλά και των χεριών σας. Στην αγορά θα βρείτε διάφορα είδη από αυτό το όργανο γυμναστικής και σας προτείνουμε να κάνετε μια εκτενή έρευνα πριν καταλήξετε στο μηχάνημα που θα αγοράσετε. Σκεφτείτε ότι είναι ένα όργανο που θα έχετε για χρόνια στο σπίτι σας και ενδεχομένως αξίζει να διαθέσετε λίγα χρήματα παραπάνω.

Δοκιμάστε το ποδήλατο 

Όλοι έχετε κάνει ποδήλατο ως μικρά, ή και μεγάλα παιδιά, ωστόσο σίγουρα δεν έχετε έρθει όλοι σε επαφή με το ποδήλατο του γυμναστηρίου. Τα ποδήλατα γυμναστικής μπορούν να είναι στατικά ή όρθια και σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε αερόβια άσκηση μέτριας έντασης, η οποία όμως είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για το κάτω μέρος του σώματός σας. Επιλέξτε ένα ποδήλατο που να σας βολεύει και να σας αρέσει και ξεκινήστε τώρα την άθληση στο σπίτι, ούτως ή αλλιώς όσες φορές υποσχεθήκατε στον εαυτό σας ότι θα το κάνετε από Δευτέρα, δεν καταφέρατε να τηρήσετε αυτή σας την υπόσχεση!