Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Αγωνία για τους αγνοούμενους στο φλεγόμενο πλοίο – Βίντεο με την διάσωση των 2 οδηγών

Όσο περνάν οι ώρες τόσο μεγαλώνει η ανησυχία για τους 12 αγνοούμενους στο φλεγόμενο πλοίο. Μάλιστα κανείς δεν μπορεί να ξέρει να στο πλοίο υπήρχαν και αδήλωτοι επιβάτες, όπως ο Αφγανός που ήταν στους διασωθέντες χωρίς να υπάρχουν τα στοιχεία του στις επίσημες λίστες.

Η πυροσβεστική κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και για να ρίξει την θερμότητα, καθώς οι εξωτερικές μετρήσεις δείχνουν 500 βαθμούς, και όπως λένε οι ειδικοί, στο εσωτερικό μπορεί να έχουμε 1000 βαθμούς.

Αυτές οι θερμοκρασίες κάνουν δύσκολη την διάσωση σε κάθε περίπτωση.

Στο Euroferry Olympia υπάρχουν 12 αγνοούμενοι και η αγωνία για αυτούς κορυφώνεται και οι οικογένειες τους περνούν δραματικές στιγμές. Από τους 12 οι τρεις είναι Έλληνες, 7 Βούλγαροι, 1 Τούρκος και 1 Λιθουανός.

Εντωμεταξύ δόθηκε στην δημοσιότητα βίντεο όπου φαίνεται το Super Puma να έχει προσεγγίσει το πλοίο και να ρίχνει το σκοινί για να κατέβει άντρας των ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των 2 οδηγών που ήταν στο γκαράζ του πλοίου.

Οι άντρες των ΕΜΑΚ κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν. Οι οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και ο ένας διασωληνώθηκε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: