Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Έσπασαν την πόρτα για να κάνουν έξωση σε δημοσιογράφο

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού έχασε το σπίτι της για ένα χρέος 15000 ευρώ που ήταν από κάρτες. Η τράπεζα για αυτό το χρέος έβαλε σε πλειστηριασμό την κατοικία και σήμερα το πρωί στις 5:30 αστυνομικοί μαζί με δικαστικό επιμελητή πήγαν για να προχωρήσουν σε έξωση.

Μάλιστα για να μπουν στο σπίτι έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.

Για το σπίτι αυτό είχε γίνει κινητοποίηση το καλοκαίρι αλλά το κέρδος τελικά ήταν προσωρινό.

Δήλωση της Γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Όλγας Γεροβασίλη για την έξωση στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού

Σήμερα ξετυλίχθηκε μπροστά μας η υλοποίηση μιας πολύ άδικης απόφασης, μιας γυναίκας χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, που για θέματα υγείας βγήκε νωρίς στη σύνταξη, η οποία έχει ένα χρέος σε κάρτα 10.000 ευρώ. Από τη μια η άδικη απόφαση την εποχή των «Πάτσηδων», την εποχή που τα «κοράκια» έχουν ορμίσει στους αδύναμους συμπολίτες μας. Από την άλλη ο τρόπος εκτέλεσης μια άδικης απόφασης που παραπέμπει σε καταδίωξη σκληρά ποινικού ατόμου. Έσπασαν την πόρτα στις 07:00 το πρωί, μπούκαραν, χτύπησαν τη γυναίκα στο χέρι, δεν της επέτρεπαν να πάει στην τουαλέτα, ξεσηκώθηκε η πολυκατοικία, τα παιδιά που πήγαιναν σχολείο.
Οι μέρες που ζούμε σε ένα κράτος υποτίθεται ευνομούμενο, ένα κράτος που υποτίθεται προστατεύει τα δικαιώματα και των ανθρώπων που πλήττονται και βεβαίως, ο χειρισμός ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της αστυνομίας. Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες του.