Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Έρευνα για συμμετοχή νηπιαγωγού σε διεθνή παιδική πορνογραφία

Μια νηπιαγωγός στην Καβάλα κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 4χρονου κοριτσιού ενώ υπάρχουν μηνύσεις για ένα τετράχρονο αγόρι και τρία κορίτσια 3 και 4 ετών.

Η αστυνομία ερευνά αν η 37χρονη νηπιαγωγός συσχετίζεται με την υπόθεση της σύλληψης 43χρονου στην Δράμα με την κατηγορία συμμετοχής σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, καθώς στην κατοχή του είχε εντοπιστεί το μεγαλύτερο υλικό παιδικά πορνογραφίας που είχε βρεθεί στην Ελλάδα διαχρονικά. Η νηπιαγωγός φέρεται να έχει φωτογραφίσει κάποια από τα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς είχαν καταγγείλει ξανά την νηπιαγωγό αλλά ο εισαγγελέας, σύμφωνα με τους γονείς, έκανε επιφανειακή έρευνα και αρχειοθέτησε την υπόθεση.

Οι γονείς των παιδιών, παρότι αρχικά η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι, συνέχισαν τις προσπάθειές τους. Τελικά, δύο από τις τέσσερις οικογένειες που αρχικά είχαν καταγγείλει την νηπιαγωγό προσέφυγαν στην εισαγγελέα Εφετών Θράκης, η οποία άσκησε δύο διώξεις.

Την εκτίμηση ότι τα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από την 37χρονη νηπιαγωγό θα «μιλήσουν» και θα φέρουν στο φως σημαντικά στοιχεία εκφράζουν στην «R» έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.