Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αχιλλέα Γκούμα

Μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας

Αχιλλέας Γκούμας : “Ζητώ εντολή να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο”

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας, με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα. 

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έστειλε μήνυμα νίκης του συνδυασμού.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Αχιλλέας Γκούμας αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα των πλημμυρών της Θεσσαλίας τονίζοντας ότι η διακυβέρνηση του Δήμου δεν είναι μία απλή υπόθεση, αλλά μία μεγάλη ευθύνη που ο ίδιος και οι συνεργάτες του ζητούν να αναλάβουν.

Σήμερα δεν ζητάμε την ψήφο σας, ζητάμε να αναλάβουμε την ΕΥΘΥΝΗ. Όχι μόνο για τα απλά, τα καθημερινά, αλλά και για τα δύσκολα” υπογράμμισε στην ομιλία του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας και πρόσθεσε μεταξύ άλλων “Σήμερα στο Καναλλάκι επιστρέφει η ελπίδα. Σήμερα εδώ,  είμαστε μια  ισχυρή και ενωμένη ομάδα, που πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, να ανοίξουμε δρόμους για τα παιδιά μας και να τους παραδώσουμε τον τόπο μας καλύτερο από ότι τον παραλάβαμε”.

Λίγο πριν την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού και το κλείσιμο της ομιλία του, ο Αχιλλέας Γκούμας πρωτοτύπησε κάνοντας μία αναφορά η οποία προκάλεσε τα εντονα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πριν την παρουσίαση του συνδυασμού μας που πραγματικά είμαι περήφανος, δεν θα σας πω τι θα κάνω, ως Δήμαρχος. Θα σας πω τι δεν θα κάνω! Δεν θα υποσχεθώ πράγματα ανέφικτα με σκοπό την εκλογή μου.Δεν θα θεωρήσω την εκλογή μου αξίωμα, αλλά μέσο προσφοράς. Δεν θα εκμεταλλευτώ την θέση του Δημάρχου ,για να παρακάμψω θεσμούς και νόμους. Δεν θα κάνω υποχωρήσεις σε συμφέροντα με σκοπό την επανεκλογή μου. Δεν θα χρησιμοποιήσω τα όνειρα και την ανάγκη για επαγγελματική αποκατάσταση νέων ανθρώπων για μερικές ψήφους. Δεν θα κάνω διακρίσεις και αποκλεισμούς στους δημότες μας. Δεν θα καβαλήσω το καλάμι της εξουσίας. Δεν θα αγνοώ , δεν θα υποτιμώ τους συνεργάτες μου. Αλλά θα σέβομαι τις προτάσεις τους. θα συμπαραστέκομαι στο έργο τους. Και τέλος δεν θα ξεχάσω όλους εσάς που με στηρίξατε με την εμπιστοσύνη σας. Η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους δημότες. Για όλους εσάς.Σας ευχαριστώ θερμά, για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Τη βλέπω στα μάτια σας. Τη βλέπω στα μάτια των συνεργατών μου.Για αυτό και ζητώ από εσάς να μας δώσετε εντολή για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Ζητώ εντολή να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο. Στις 8 Οκτωβρίου σας ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ”.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπούρης και τα μέλη του Δ.Σ Γιώργος Γιολδάσης, Μηνάς Μικρούλης και Τάσος Τσάλης, η Περιφερειακή σύμβουλος κα Αναστασία Σίμου Τάσιου και υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ιδιαίτερη τιμή για τον συνδυασμό ήταν η παρουσία στα εγκαίνια του επικεφαλής της ομάδας ανασκαφών στην Αρχαια Πανδοσία και καθηγητή του Πανεπιστημίου της Ματέρας, κ. Δημήτρη Ρουμπή.