Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Άψογος επαγγελματισμός από την ΕΚΑΤΗ και τον Θανάση Μπούση

Η ΕΚΑΤΗ είναι ένας οργανισμός με έδτα στην Ηγουμενίτσα που παρέχει υπηρεσίες για Εκπαίδευση –Κατάρτιση – Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες – για Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανέργων και Ατόμων που κινδυνεύουν με Κοινωνικό Αποκλεισμό και φυσικά για συντονισμένες ενέργειες Προώθησης στην Απασχόληση.

Είναι ένας από τους οργανισμούς που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας και το πρόγραμμα της Περιφέρειας για ενίσχυση επιχειρήσεων που πλήγησαν από τον Covid 19.

Ο επαγγελματισμός του οργανισμού που αποτυπώνεται και στο πρόσωπο του Θανάση Μπούση είχε σαν αποτέλεσμα να προχωρήσουν οι αιτήσεις άμεσα και σε κάθε εμπόδιο ή επιπλέον “χαρτούρα” η επικοινωνία τους με τον αιτούντα ήταν άμεση.

Ο Θανάσης Μπούσης, γνώστης του αντικειμένου, συνεχόμενα ενημερωμένος για όλες τις νέες πληροφορίες, καθοδηγεί τους επιχειρηματίες ώστε να πετύχουν τον στόχο τους στα προγράμματα.

Η ΕΚΑΤΗ προσφέρει εξίσου καλές υπηρεσίες στην εκπαίδευση, την κατάρτιση, την συμβουλευτική απασχόλησης, την πιστοποίηση γνώσεων, την ένταξη σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα κ.α.

Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα:

Δ/νση : 49 Μαρτύρων 64, (Κόμβος Λαδοχωρίου), Ηγουμενίτσα, 46100
Τηλ.:+30 26650 21055
Fax: +30 26650 29493 
email: ekati.edu@gmail.com
Websitehttp://www.ekati.edu.gr/

Γραφείο Συμβούλων  :
Κύπρου 10- 
Ηγουμενίτσα 2ος Όροφος ( Στοά)
Τηλ.& Fax: 2665028742 
email: campain@otenet.gr