Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Άρτα: Άνοιξαν τις πύλες τους η 5η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη (βίντεο +φωτό)

Άρτα: Άνοιξαν τις πύλες τους η 5η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη
Παρουσία πλήθους κόσμου και με τη συμμετοχή περίπου 70 επιχειρήσεων και 20 φορέων από την Άρτα, την Ήπειρο και όλη τη χώρα (όπως Κρήτη, Μακεδονία κ.α.) άνοιξε χθες τις πύλες της 5η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας, του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αρταίων ευχαρίστησε τόσο τους συνδιοργανωτές, όσο και τους εκθέτες, αλλά και τους φορείς που συμμετέχουν στην Έκθεση, η οποία γίνεται σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την οικονομία και τις επιχειρήσεις. Ωστόσο, φέτος, για πρώτη φορά είναι διαθέσιμα πάνω από 2500 τετραγωνικά κλειστού εκθεσιακού χώρου, «για μια διοργάνωση που έχει γίνει πλέον ένας Πανελλαδικός θεσμός ο οποίος επεκτείνεται διαρκώς και κερδίζει συνεχώς νέους υποστηρικτές, δημιουργώντας σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές στην περιοχή μας. Αν αναλογιστεί κανείς πως όταν αναλάβαμε, η Έκθεση είχε μόλις 1000 τετραγωνικά διαθέσιμου χώρου και λιγότερες από 30 επιχειρήσεις, αλλά και το κοινωνικό και οικονομικό «γίγνεσθαι» στη χώρα, τότε αντιλαμβάνεται το μέγεθος της προσπάθειας που έχουμε καταβάλλει και τη δυναμική που έχει πλέον η Πανελλήνια Έκθεση! Μια διοργάνωση που βγάζει την Άρτα από την αφάνεια και προβάλλει την περιοχή μας, τις επιχειρήσεις μας, τον τόπο μας, ενώ με την λειτουργία της Ιόνιας Οδού δημιουργούνται ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου θεσμού» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος.
Υπενθύμισε, μάλιστα, την πρόσφατη έγκριση της δημοπράτησης της μελέτης για το Μόνιμο Εκθεσιακό Χώρο, συνολικού εμβαδού 3000 τετραγωνικών, στον οποίο θα διοργανώνονται Πανελλαδικές εκθέσεις όλο το χρόνο, συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, ενώ αναφέρθηκε και στην δρομολόγηση της κατασκευής του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας, ένα θέμα που ήταν «βαλτωμένο» για 4 δεκαετίες, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας και την Περιφέρεια Ηπείρου.
Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης, αλλά και της Εμποροπανήγυρης, που λειτουργεί ακριβώς δίπλα από το χώρο της Έκθεσης, είναι από τις 10:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 10:30 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Η είσοδος στον Εκθεσιακό χώρο είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει χώρος στάθμευσης 450 θέσεων και λούνα παρκ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα εγκαίνια.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ