Επιμελητήριο Πρέβεζας: Η Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι απλά άλλη μια επετειακή ημέρα είναι υπενθύμιση

Η Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι απλά άλλη μια επετειακή ημέρα είναι υπενθύμιση

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, με την ευκαιρία την ημέρα της γυναίκας, στέλνει μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας σε όλες τις γυναίκες επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου που έχει πλήξει η παρούσα δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Η ελληνίδα έχει μάθει να αγωνίζεται και να πρωταγωνιστεί στις δυσκολίες της ζωής. Έχει μάθει να στηρίζει την οικογένειά της, να βοηθάει το σύντροφό της, να δουλεύει για τον εργοδότη της, να συνεισφέρει στην οικιακή οικονομία, στην οικονομία της πατρίδας και να στηρίζει με την δυναμική της τον κοινωνικό ιστό.

Στηρίζουμε και υποστηρίζουμε κάθε δράση που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση και ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ή στην ίδρυση μιας νέας επιχειρηματικής μονάδας από γυναίκα, με τη βεβαιότητα ότι η μονάδα αυτή θα προσφέρει πολλαπλά στη τοπική οικονομία και θα συμβάλλει στην εθνική ανάπτυξη διότι οι έρευνες έδειξαν και πάλι ότι οι γυναίκες δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα, αγωνίζονται και επιτυγχάνουν.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας συμμετέχει με εκπροσώπους του Διοικητικού του Συμβούλιου στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) με τις κ. Δήμητρα Ευθυμίου και κ. Αγγελική Κωνσταντινίδη που έχουμε τη τιμή να είναι και Αντιπρόεδρος του Δικτύου αυτού με σκοπό την ενίσχυση των γυναικών επιχειρηματιών του Νομού με ουσιαστικές δράσεις.

Τιμή λοιπόν στην ημέρα της γυναίκας που τιμά την αγωνίστρια της ζωής, τη μάνα μας, τη σύντροφό μας και όλες τις γυναίκες που στηρίζουν τη ζωή μας με τις γνώσεις τους, τη δυναμική τους, την αγάπη τους και το έργο τους.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box