Αγροτική οδοποιία από Αρίλλα προς Δυμόκαστρο

Αγροτική οδοποιία από Αρίλλα προς Δυμόκαστρο

Δημοσιεύθηκε η διακήρυξη του έργου με τίτλο «Αγροτική οδοποιία από Αρίλλα προς Δυμόκαστρο» συνολικού προϋπολογισμού 588.000,00€. Το έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020», ενώ η προς βελτίωση οδός έχει συνολικό μήκος 3.983 μέτρων και ξεκινά από την περιοχή «ΑΡΙΛΛΑ» πλησίον της διασταύρωσης προς Καραβοστάσι και καταλήγει στην διασταύρωση της αγροτικής οδού προς «ΔΥΜΟΚΑΣΤΡΟ».

Το έργο αυτό, αποτέλεσμα της αμεσότητας του Δήμου μας, ως προς τη διεκδίκηση πόρων και την κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων, στοχεύει καταρχήν στη βελτίωση και στην ουσιαστική υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα της Περδικας και κατ’ επέκταση στη πολυδιάστατη προβολή της περιοχής, αφού θα συμβάλλει στην περεταίρω ανάδειξη της Ι.Μ. Αγίου Αθανασίου. Επισημαίνεται ότι μαζί με την επέκταση του έργου που υλοποιείται από την  Περιφέρεια Ηπείρου, θα δοθεί πρόσβαση σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του Δήμου μας, τον αρχαιολογικό χώρο του Δυμοκάστρου.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box