Όπερα Βαλκυρία του Βάγκνερ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας

Με την  “Βαλκυρία” του Ρίχαρντ Βάγκνερ συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, το Σάββατο, 30 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση).

Η δεύτερη και πιο γνωστή όπερα της επικής τετραλογίας του Βάγκνερ “Το δακτυλίδι των Νίμπελουγκ” παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ  Λεπάζ.  Η υπερπαραγωγή αυτή του μεγαλύτερου λυρικού θεάτρου των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Καναδό σκηνοθέτη του “Τσίρκου του Ήλιου (Cirque du Soleil)” κάνει χρήση εντυπωσιακών σκηνικών που απαίτησαν προετοιμασία και σχεδιασμό ετών.

Η “Βαλκυρία” είναι γνωστή στο ευρύ κοινό κυρίως για την εισαγωγή στη τρίτη πράξη με την “Επέλαση των Βαλκυριών” που χρησιμοποιήθηκε επιτυχημένα στην εμβληματική ταινία “Αποκάλυψη Τώρα” του Φ.Φ.Κόπολα. 

Με έναν “αστερισμό” από καταπληκτικές φωνές, στο καστ συμμετέχουν οι Κριστίν Γκέρκε, Γκρίερ Γκρίμσλεϊ, Στιούαρτ Σκέλτον, Εύα-Μαρία Βέστενμπρουκ και Τζέιμι Μπάρτον.

 Διευθύνει ο Φίλιπ Τζόρνταν

Στην προβολή, που διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, που μεταδίδονται ζωντανά, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά.

 Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.

 Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2682025320.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box