Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ψηφιακό άλμα για τον δήμο Πάργας – το στοίχημα: να ακολουθήσουν οι πολίτες

Ο δήμος Πάργας είναι ο πρώτος δήμος στην Ήπειρο που εξελίσσετε προσφέροντας στους δημότες μια σειρά από ψηφιακές ευκολίες είτε μέσω του portal https://smart.parga.gr/ είτε μέσω αυτομάτων συστημάτων (ένα e-ΚΕΠ) που λειτουργούν με την “λογική” των ΑΤΜ, τα οποία έχουν τοποθετηθεί στο Καναλάκι και στην Πάργα.

Ο πολίτης χρησιμοποιώντας την κάρτα του πολίτη ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό θα μπορεί να κάνει μια σειρά από ενέργειες όπως υποβολή αιτημάτων, να δέχεται έγγραφα, να κάνει πληρωμές κ.α. χωρίς να χρειάζεται η παρουσία του στον δήμο. Το στοίχημα τώρα είναι οι πολίτες να ακολουθήσουν τον δήμο σε αυτό το ψηφιακό άλμα κάνοντας και την δική τους ζωή πιο εύκολη.

Την Παρασκευή λοιπόν, ο Δήμος Πάργας παρουσίασε μια σειρά από καινοτόμες εφαρμογές που υλοποιήθηκαν  την προηγούμενη διετία από τον Δήμο Πάργας, αλλά και τις νέες ψηφιακές ευκολίες που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη και χρήση ψηφιακών συστημάτων και υπηρεσιών από τους ΟΤΑ”. Το πρόγραμμα έλαβε την χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΣΠΑ 2014 -2020 και αποσκοπεί στο τεθούν οι βάσεις για την ψηφιακή αναβάθμιση της λειτουργίας του Δήμου.
Αναλυτικά υλοποιήθηκαν:·  e-KEΠ

·  Σύστημα διακίνησης ηλεκτρονικών εγγράφων με ψηφιακές υπογραφές και ηλεκτρονικό πρωτόκολλο

·  Ηλεκτρονικές πληρωμές

·  Αιτήματα πολιτών – Εφαρμογές ενημέρωσης και υποβολής αιτημάτων για android – iphone
      Ο Δήμος Πάργας καλεί τους δημότες να τις γνωρίσουν μέσα από το portal https://smart.parga.gr/, ώστε να αποτελέσουν ένα σημαντικό εργαλείο για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, προσφέροντας του την δυνατότητα να ενημερώνεται και να επικοινωνεί άμεσα με τον Δήμο.

Σύντομη τοποθέτηση Δημάρχου Πάργας κ. Ζαχαριά
https://youtu.be/pIfqtrBHvv8

Ολόκληρη η παρουσίαση 
https://youtu.be/SI8CfqDUj7w

Video οδηγιών
https://youtu.be/mUTeJRiP4qo
https://youtu.be/2oxfxPKvbVg
https://youtu.be/o0Y1BJpDnkQ
https://youtu.be/FYIs1X18hlg