Ψηφιακή διαδρομή για την Πρέβεζα με τίτλο “Πρέβεζα, το νησί της Ηπείρου”

Ψηφιακή διαδρομή για την Πρέβεζα με τίτλο “Πρέβεζα, το νησί της Ηπείρου”
Η ψηφιακή διαδρομή για την Πρέβεζα με τίτλο “Πρέβεζα, το νησί της Ηπείρου” ολοκληρώθηκε και δημοσιεύτηκε στην εφαρμογή Clio Muse σε ελληνικά και αγγλικά.

Αποτελείται από 10 σημεία ενδιαφέροντος που παρουσιάζονται μέσα από 50 ιστορίες συνολικά. Η διαδρομή αυτή προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες της εφαρμογής και φορέας υλοποίησής της είναι ο Δήμος Πρέβεζας.

Η εφαρμογή εντάσσεται στην νέα διαδικτυακή παρουσίαση του Δήμου Πρέβεζας μέσα από το νέο διοικητικό και τουριστικό ιστοχώρο οι οποίοι είναι ήδη έτοιμοι και θα αρχίσουν να λειτουργούν εντός των επόμενων ημερών

Η εφαρμογή λειτουργεί αποκλειστικά μέσω κινητών τηλεφώνων android & iphone. Παρακάτω θα βρείτε το microsite που δημιουργήθηκε για την προβολή της διαδρομής και αναφέρει όλα τα παραπάνω καθώς και πληροφορίες για το πώς θα εγκαταστήσετε την συγκεκριμένη εφαρμογή:

Ελληνικά: http://cliomuseapp.com/el/preveza-to-nisi-tis-ipeirou/
Αγγλικά: http://cliomuseapp.com/preveza-the-continental-island/

download εφαρμογής για iphone: https://itunes.apple.com/nz/app/clio-muse/id809946996…
download εφαρμογής για android: https://play.google.com/store/apps/details…

Για να την δείτε στην εφαρμογή ο τίτλος της στα Ελληνικά είναι “Πρέβεζα, το νησί της Ηπείρου”

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box