Χωρίς acheron fest φέτος….

Πιο φτωχό θα είναι το φετινό καλοκαίρι καθώς ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής – Ποταμιάς μας είχε καλομάθει με υψηλού επιπέδου συναυλίες. Λόγω όμως των ειδικών και συχνά απρόβλεπτων γεγονότων της φετινής χρονιάς ο σύλλογος αποφάσισε να μην γίνει το Acheron fest. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και του χρόνου το καλοκαίρι να αποζημιωθούμε με την σίγουρα καλή επιλογή του συλλόγου.

ACHERON FEST 2020 ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!!

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλυκής-Ποταμιάς, μετά από ώριμη σκέψη και συζήτηση αποφάσισε οτι το Acheron Fest και οι λοιπές καθιερωμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος, λόγω της πανδημίας και όλων των περιορισμών που υπάρχουν για τις εκδηλώσεις!

Θεωρούμε οτι διασκέδαση με όλους αυτούς τους περιορισμούς δεν μπορεί να υπάρξει! Το Acheron Fest ειναι μια συνάντηση φίλων, συγχωριανών, επισκεπτών, με στόχο να ξεφύγουμε από τα άγχη της καθημερινότητας απολαμβάνοντας ποιοτική μουσική και το λατρεμένο τοπίο του Αχέροντα!

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να φανταστούμε να φοβούνται όσοι θα παρευρεθούν να διασκεδάσουν, να χορέψουν, να γελάσουν, να αγκαλιαστουν… Ανανεώνουμε, λοιπόν το ραντεβού μας για του χρόνου και ευελπιστούμε όλα αυτά που βιώνουμε να αποτελούν μια κακιά ανάμνηση!

Ευχόμαστε υγεία σε όλον τον κόσμο!

ACHERON FEST 2021!!!!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις,
καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας
τις αναρτήσεις της ημέρας.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε
για την ενημέρωση σας!

Holler Box