Χωρίς λιτάνευση ο εορτασμός ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου Αγ. Δονάτου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤOΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

Την Τρίτη  28 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 7.30μ.μ, θα τελεσθεί Μέγας  Πανηγυρικός  Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τ Ι Τ Ο Υ.

Μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού η καθιερωμένη Λ Ι Τ Α Ν Ε Υ Σ Η του Ιερού Λειψάνου του Αγίου  Δονάτου, δε θα πραγματοποιηθεί συμφώνως με την νέα Κ.Υ.Α.

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 7:00π.μ., θα τελεσθεί όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο  υπέρ των πεσόντων 49 Προκρίτων της πόλεως Παραμυθίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας                       κ.κ. ΤΙΤΟΥ.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως προσέλθουν και τιμήσουν με την παρουσία τους τις Ιερές Ακολουθίες τηρώντας τα μέτρα προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box