Χρυσό Βραβείο απέσπασε το Σισμανόγλειο σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Χρυσό Βραβείο απέσπασε το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Χρυσό Βραβείο απέσπασε το νοσοκομείο Κομοτηνής για τις παροχές υγείας που πρόσφερε στους ασθενείς της περιοχής.

Ο διαγωνισμός ήταν πανελλήνιος και τoν διοργάνωσε μια εταιρεία management, η οποία σχετίζεται με τις “καλές πρακτικές στο χώρο της Υγείας” και σ’ αυτόν πήραν μέρος πολλές εταιρίες ιδιωτικές και νοσοκομεία της Χώρας .
H βράβευση του νοσοκομείου Κομοτηνής έγινε για την ανακαίνιση των χειρουργείων καταστώντας τα πιο ασφαλή και αντιμικροβιακά χειρουργεία, (στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Ίντερεγκ Ελλάδας -Βουλγαρίας.
Μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γιώργος Φιλιππίδης, τόνισε πως αυτό το βραβείο είναι η ανταμοιβή των κόπων του και των κόπων όλων των εργαζόμενων του νοσοκομείου.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός έλαβε χώρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα ενός άλλου διαγωνισμού πανευρωπαϊκού μέσα στον Οκτώβριο, όπου ο κ. Φιλιππίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως και εκεί τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Συντάκτης: Αμαλία Γαρυφαλλίδου
Ανάρτηση: Βασιλική Μαχαίρα

www.ert.gr

Πηγή: ert.gr
Author:

Βασιλική Μαχαίρα
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: