Χρυσοχοϊδης: δεν μεταδίδεται έξω ο ιός, μόνο σε κλειστούς χώρους

Ο υπουργός Προστασίας του πολίτη σε συνέντευξη του στον realfm εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στα κρούσματα που έχουν καταγραφεί στην αστυνομία λέγοντας ότι δεν κόλλησαν εν ώρα υπηρεσίας αλλά στο σπίτι τους, επισημαίνοντας ότι σε εξωτερικούς χώρους δεν κολλάει. Εδώ ο καθένας αναρωτιέται τότε ως προς τι οι καθολικές απαγορεύσεις κίνησης ή οι συγκεντρώσεις με τηρούμενα τα μέτρα αποστάσεων.

Τι είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης:

“Η αστυνομία αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 500 κρούσματα. Ελάχιστοι, νομίζω μετρούνται στα δάχτυλα μιας παλάμης, νοσηλεύονται γιατί είναι νέοι άνθρωποι. Δυστυχώς, όλο το πρόβλημα έρχεται από φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον όχι από το υπηρεσιακό”.

Για τις εικόνες συνωστισμού αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας, πολλοί εκ των οποίων καταγράφηκαν σε βίντεο χωρίς μάσκες, είπε πως “οι άνθρωποι που αναπτύχθηκαν στο Πολυτεχνείο, φορούσαν όλοι μάσκες, ήταν αραιά ο ένας από τον άλλον βάσει οδηγίας που δόθηκε και ήταν έξω. Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός, Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους. Γίνονται τα πάντα και λαμβάνονται πολύ αυστηρά μέτρα και υπάρχουν εντολές προς τους διοικητές των υπηρεσιών για την τήρηση των μέτρων”.

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε αστυνομικούς που φοράνε μάσκες και κρατάνε αποστάσεις.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box