Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Χρυσοί πρωταθλητές Μαρία και Δημήτρης Στόλη – Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Το χρυσό κατάκτησαν ο Δημήτρης και η Μαρία Στόλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε. Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας έδωσε τα συγχαρητήρια για αυτήν την διάκριση τους καθώς και στους Ευριδίκη Στόλη και Δημήτρη Κουλούρη για το χάλκινο μετάλλιο.

Η ανάρτηση του δημάρχου Ιωάννη Λώλου

Συγχαίρω από καρδιάς τους Χρυσούς μας Πανελληνιονίκες, Δημήτρη και Μαρία Στόλη, για την κατάκτηση της ανωτέρας των διακρίσεων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών Γυναικών, καθώς επίσης την Ευριδίκη Στόλη και τον Δημήτρη Κουλούρη, οι οποίοι με την κατάκτηση Χάλκινου μεταλλίου ανέβηκαν στο βάθρο των διακριθέτων αθλητών σε πανελλαδικό επίπεδο, κάνοντας τον τόπο μας περήφανο. Εύχομαι η αθλητική εμπειρία των αθλητών μας να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους νέους μας, ώστε αθλούνται και να βιώνουν τα μοναδικά οφέλη του αθλητισμού και να πορεύονται στη ζωή τους με ήθος και προσήλωση.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους προπονητές και τις οικογένειες των αθλητών, διότι πίστεψαν σε αυτούς και στήριξαν τον δύσκολο αγώνα τους.
Με την ευχή για πολλές επιτυχίες στα επόμενα μεγάλα τους βήματα, είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τις αρετές του αθλητισμού. Τη συνεχή προσπάθεια, την πειθαρχία, το Ευ Αγωνίσθαι.
Συγχαρητήρια! Μας κάνετε περήφανους!