Χρυσή Αυγή: Λουκέτο στα γραφεία του κόμματος στα Τρίκαλα

Ο καταποντισμός της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, οι αποχωρήσεις των μελών του κόμματος αλλά και οι εξελίξεις της πολύκροτης δίκης οδήγησαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής να βάλουν λουκέτο στα γραφεία των Τρικάλων. 

Την απόφαση να εγκαταλείψουν τον χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, αποφάσισαν τα μέλη του κόμματος μετά και τον καταποντισμό στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, άρα και της μείωσης των εσόδων της Χ.Α.

Σύμφωνα με το trikkipress, ο πυρήνας της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» στα γραφεία της οδού Ασκληπιού και λόγω της δραματικής μείωσης των εσόδων του κόμματος.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής εγκατέλειψαν το κτίριο την περασμένη Κυριακή και πλέον αναζητούν μικρότερο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συντριπτική ήττα της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου αλλά και τις εξελίξεις στην πολύκροτη δίκη μελών, το κόμμα άρχισε να εμφανίζει εικόνα διάλυσης λόγω παραιτήσεων αλλά και ανεξαρτητοποιήσεων.

dikaiologitika.gr
Author:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: