Χριστουγεννιάτικο BAZAAR Αγάπης στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR Αγάπης στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
Το Α’ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Ηγουμενίτσας, θα συμμετέχει στο «Χριστουγεννιάτικο BAZAAR Αγάπης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00-14:00 στην πλατεία Δημαρχείου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο Χριστουγεννιάτικο BAZAAR Αγάπης συμμετέχουν επίσης, υπό την αιγίδα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας διάφοροι φορείς, όπως, το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας, τα ΚΔΑΠ Δίαυλος και Αρίων, μαθητές και Σύλλογοι Γονέων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ηγουμενίτσας, ο Σύλλογος ξενόγλωσσων φροντιστηρίων.
Οι μαθητές του σχολείου μας ετοίμασαν με ιδιαίτερη αγάπη χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές τα οποία θα διατεθούν στο Χριστουγεννιάτικο BAZAAR, με σκοπό να καλύψουν κάποιες βασικές ανάγκες ανήμπορων συνανθρώπων μας, συναισθανόμενοι έτσι το βαθύτερο πνεύμα των εορταστικών ημερών. Πρόκειται για καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών του σχολείου μας, πασπαλισμένες με περίσσια αγάπη και ιδιαίτερη σημασία, που προσδοκούν να σκορπίσουν χαμόγελα, να δημιουργήσουν ανθρώπινη επαφή και να εμπλουτίσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης μας.

Επίσης, η μαθητική χορωδία του σχολείου μας έχει αναλάβει και τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης την ημέρα που θα γίνεται το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR, με μουσική και τραγούδια που θα διαχυθούν στο χώρο της εκδήλωσης.

Ως Διευθυντής του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τους μαθητές μας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας για την προσπάθεια αυτή. Γι αυτό καλώ τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στην εκδήλωση, να αγοράσουν κάτι από τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα των μαθητών μας, ώστε να συνεισφέρουν κι αυτοί στο να απαλύνουμε τις καρδιές των αδύναμων συνανθρώπων μας. Γιατί, ας μην ξεχνάμε πως η βοήθεια σε συνανθρώπους μας είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε και να νιώσουμε το νόημα αυτών των Αγιων ημερών που δεν είναι άλλο, παρά η Αγάπη, η μεγαλύτερη αξία σ’ αυτή τη ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box