Χαρδαλιάς: Κλείνει η Κακαβιά τα βράδια

Νέα περιοριστικά μέτρα για τον έλεγχο της διασποράς του κορωνοϊού στην Ελλάδα εξήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον Ν. Χαρδαλία από την Τρίτη από τις 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί, η Κακαβιά θα κλείνει και θα εγκατασταθεί συνεργείο ελέγχου εκεί, με συνεργασία Ενόπλων Δυνάμεων και ΕΟΔΥ.

Από 16 Αυγούστου, όποιος εισέρχεται στη χώρα από την Κακαβιά θα μπαίνει σε 7ήμερη απομόνωση και θα ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο περιορισμός των 100 ατόμων στις εκδηλώσεις επεκτείνεται ως τις 31 Αυγούστου και αυξάνονται οι έλεγχοι στα εργοστάσια τροφίμων.

Ο υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι υποχρεωτική η μάσκα στα πλοία και όπου αλλού έχει επιβληθεί και επισήμανε με νόημα ότι η Πολιτεία διατηρεί τη δυνατότητα περιορισμού το ωραρίου των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης σε τοπικό επίπεδο.

topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: