Χαρακτήρισαν “Ιστορική” την συμφωνία των Πρεσπών και όταν αναφέρθηκε στην βουλή “εξαφάνισαν” την λέξη “ιστορική”

Στιγμές άπειρου κάλλους ζούμε…. στην κοινή ανακοίνωση των υπουργείων εξωτερικών Ελλάδας – ΗΠΑ αναφέρθηκε η συμφωνία των Πρεσπών ώς “ιστορική”, σύμφωνα και με την κατάθεση του σχετικού εγγράφου από τον Αλέξη Τσίπρα. Είχε προηγηθεί ένα μπαράζ αναρτήσεων στα social media όπου ο Δένδιας αναφερόταν ως ο πρώτος που ζήτησε εμπράκτως “συγγνώμη” για την στάση της ΝΔ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε την συγκεκριμένη συμφωνία.

Μετά από την “ορθή επανάληψη” της ανακοίνωσης όπου δεν υπάρχει η λέξη “ιστορική” ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Tραγελαφική προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να συνεχίσει την ιστορική εξαπάτηση των πολιτών

Ο διασυρμός της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη με την «ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών» δεν έχει προηγούμενο.

Δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά, μετά τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή για την υποκρισία της ΝΔ, η διπλωματία της χώρας να εκλιπαρεί τις ΗΠΑ για να βγάλει ορθή επανάληψη στο κοινό ανακοινωθέν και να απαλείψει τη λέξη «ιστορική», που επιβεβαίωσε την κοροϊδία και τα προεκλογικά ψέματα του κ. Μητσοτάκη.

Η ορθή επανάληψη του ανακοινωθέντος Ελλάδας – ΗΠΑ δεν παραγράφει την μνημειώδη αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών ως «ιστορική» από τον κ. Μητσοτάκη. Απλά επιβεβαιώνει την τραγελαφική προσπάθειά του να συνεχίσει την ιστορική εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών και διασύρει τη χώρα διεθνώς για τα εσωκομματικά προβλήματα της ΝΔ.

Τα υπόλοιπα με τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, όταν και αν βγάλει άκρη με τον κ. Σαμαρά και τους πρώην μακεδονομάχους βουλευτές του και τολμήσει να φέρει προς κύρωση τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: