Χανιά: Στον Εισαγγελέα δύο άτομα για εμπρησμό από πρόθεση

Χανιά: Στον Εισαγγελέα δύο άτομα για εμπρησμό από πρόθεση

Δύο υποθέσεις εμπρησμών εξιχνιάστηκαν την Παρασκευή στα Χανιά, και, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων Κρήτης, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, δύο Χανιώτες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ως υπεύθυνοι για την πρόκληση πυρκαγιών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, «συνελήφθη την Παρασκευή από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων Κρήτης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, Χανιώτης ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε θαμνώδη χαμηλή βλάστηση, με διάσπαρτα δασικά στοιχεία στη Δ.Ε. Κεραμειών στα Χανιά Κρήτης, τις απογευματινές ώρες της 3ης Οκτωβρίου. Ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Επίσης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη την Παρασκευή, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων Κρήτης, Χανιώτης, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Μουζουράς, του δήμου Χανίων Κρήτης, τις πρωινές ώρες της 4ης Οκτωβρίου. Ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

www.ert.gr

Πηγή: ert.gr
Author:

Σοφία Θεοδωράκη
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: