Φόρεσε κουρτίνα του ντους αντί για μάσκα και βγήκε στους δρόμους (Photo)

Η αλήθεια είναι ότι η μάσκα έχει γίνει δεύτερο δέρμα μέσα στην πανδημία. Ωστόσο κάποιοι βρίσκουν μάλλον πιο ευφάνταστους τρόπους για να προστατευτούν από τον κορωνοϊό. Μία εναλλακτική επέλεξε ένας άνδρας από το Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ

Με έκπληξη λοιπόν είδαν οι κάτοικοι του Σαν Αντόνιο έναν άνδρα να κυκλοφορεί στους δρόμους με κουρτίνα του ντους αντί για μάσκα.

Δεν είναι άλλωστε, η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος σκαρφίζεται κάτι για να αντικαταστήσει την μάσκα, αφού πολλές φορές έχει εμφανιστεί με διάφορες αμφιέσεις.

Αυτή τη φορά έβαλε ένα φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του, έχοντας κρεμασμένη μια κουρτίνα του ντους. Μάλιστα, φορούσε ένα κίτρινο γιλέκο και ένα κοντό σορτσάκι.ADVERTISING

«Έχω μιλήσει με αυτόν τον τύπο μερικές φορές», είπε ένας πολίτης με το όνομα Wayne. «Είναι ένα αστείο που κάνει για τις μάσκες. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και αγαπά να τραβάει την προσοχή», είπε χαρακτηριστικά.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box