Φωτομοντάζ στο in.gr με τον Τσίπρα και τον Λιγνάδη – Τι δήλωσε ο Ηλιόπουλος

Με τίτλο “Αποκάλυψη: Είσαι παιδεραστής Αλέξη;” συνδυάζεται μια φωτογραφία με φωτομοντάζ όπου παρουσιάζεται ο Αλέξης Τσίπρας να είναι μαζί με τον Δ. Λιγνάδη στο in.gr. Στο τέλος του κειμένου σε ένα υστερόγραφο σημειώνεται ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι πάρα πολλοί αναγνώστες δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν το άρθρο αλλά στέκονται στον τίτλο και την φωτογραφία (δυστυχώς).

Επίσης στις κοινοποιήσεις που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ροή φαίνεται πάλι μόνο ο τίτλος και η φωτογραφία. Αυτό σημαίνει ότι περνάει ένα fake μηνυμα ως αληθινό.

Σε αυτήν την ανάρτηση αντέδρασε ο Νάσος Ηλιόπουλος με μια δική του ανάρτηση όπου γράφει:

Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη.

Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box