Φωτιά στη Φθιώτιδα: Στις φλόγες σπίτια στον Θεολόγο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δυνατός αέρας έχει φέρει τις φλόγες μέσα στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ στον Θεολόγο Φθιώτιδας, καθώς η φωτιά μαίνεται και καίγονται σπίτια. Π

Ηεπιχείρηση εκκένωσης βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι κάτοικοι κάνουν λόγο για εμπρησμό και τονίζουν ότι είναι η πέμπτη πυρκαγιά που εκδηλώνεται μέσα σε λίγες ημέρες. Τις προηγούμενες φωτιές πρόλαβαν και τις έσβησαν πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Όπως φαίνεται στο βίντεο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα τεράστιο δέντρο που βρίσκεται δίπλα σε σπίτι γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη της Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα που μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:«Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες καθώς οι φλόγες μέσα στην πευκόφυτη περιοχή είναι ιδιαίτερα καταστροφικές».

Όπως σημειώνει: «Παρακαλώ όλους τους πολίτες να πειθαρχήσουν και να φύγουν μέσα από την επικίνδυνη περιοχή για να μπορέσουν άνθρωποι και μηχανές να δουλέψουν καλύτερα και να κάνουν το χρέος τους». Αστυνομικοί και πυροσβέστες κάνουν έκκληση στους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αφού κινδυνεύουν από τις φλόγες που έχουν τεράστιες διαστάσεις. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η στιγμή της εκκένωσης. 

ηγή: lamiareport.gr/tvstar.gr/real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box