Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Συναγερμός για αναζωπύρωση

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική, λόγω αναζωπύρωσης που έγινε στις Αδάμες, κοντά στο ρέμα Χελιδονούς, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ηκινητοποίηση αυτή τη στιγμή είναι μεγάλη, προκειμένου να τεθεί άμεσα υπό έλεγχο η φωτιά. Εκτός από τις επίγειες δυνάμεις που παρέμεναν στην περιοχή, έχει δοθεί εντολή να “σηκωθούν” πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος.

Μάλλον πρόκειται για σημείο που είχε μείνει άθικτο από τις πύρινες φλόγες που ξεκίνησαν από τη Βαρυμπόμπη και εξαπλώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, την Τρίτη, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Νέος συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στην Αττική. Όσοι βρίσκονται αυτή την ώρα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, έλαβαν μήνυμα μέσω του “112” να εκκενώσουν άμεσα και να κατευθυνθούν προς την Αθήνα, μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Επίσης, με το ίδιο μήνυμα ενημερώνονται και όσοι βρίσκονται στη Δροσοπηγή να απομακρυνθούν από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς τον Ωρωπό ή τις Αφίδνες.

πηγη real.gr – enikos.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box