Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Καίγονται σπίτια – πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη Βαρυμπόμπη, καθώς πλέον καίγονται σπίτια. Εκκενώνεται όλη η περιοχή, ενισχύουνται συνεχώς οι δυνάμεις που δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Η φωτιά έχει φτάσει στην πλατεία της Βαρυμπόμπης, αλλά και στις Αδάμες, ενώ ήδη καίγονται σπίτια. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει δώσει εντολή εκκένωσης της περιοχής με μήνυμα στο 112 και ήδη οι κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους, καθώς οι αστυνομικές δυναμείς προσπαθούν να τους εντοπίσουν. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι του στον οικισμό Αδάμες, όπου μεταβαίνουν αστυνομικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στους Θρακομακεδόνες, μετά την εντολή εκκένωσης της περιοχής, λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε από το μεσημέρι στη Βαρυμπόμπη.

Για εγκλωβισμένους έκανε λόγο η ΕΡΤ, που μετέδωσε ότι βρίσκονται σε διάσπαρτα σημεία όπου είναι κοντά στις φλόγες. Οι αρχές κατάφεραν να απομακρύνουν τρία άτομα ενώ θα επιχειρούσαν να κάνουν το ίδιο για μία γυναίκα.

Οι αστυνομικοί ζητάνε μέσω του ασύρματου από την πυροσβεστική να πετάξουν ελικόπτερα και να ρίξουν νερό σε συγκεκριμένα σημεία, προκειμένου να μπορέσουν να διαφύγουν από το σημείο.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box