Φωτιά στην Εύβοια: Ανυπολόγιστη καταστροφή – Πάνω από 15.000 στρέμματα έχουν καεί ολοσχερώς

Μπορεί οι άνεμοι να έχουν εξασθενήσει και η φωτιά να έχει απομακρυνθεί από τους οικισμούς αλλά η καταστροφή που άφησε πίσω της είναι ανυπολόγιστη.

Ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, έκανε μία εκτίμηση λέγοντας πως έχουν καεί πάνω από 25.000 στρέμματα.

Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, παραχωρώντας μία συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9» μίλησε για πάνω από 15.000 καμένα στρέμματα.

Ωστόσο, ο κ. Σπανός σημείωσε πως είναι πρόωρο να κάνουμε τέτοιες εκτιμήσεις. 

«Από την πρώτη στιγμή προστατεύτηκαν οι άνθρωποι και μπορέσαμε απερίσπαστοι να δουλέψουμε για τις περιουσίες, τους οικισμούς, τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τώρα οι προσπάθειες εστιάζονται στον περιορισμό της δασικής έκτασης που καίγεται και στην κατάσβεση της πυρκαγιάς», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Σπανός. 

dikaiologitika.gr
Author:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: