«Φούντωσε» το πύρινο μέτωπο στα Βίλια – Στα 400 μέτρα από τα πρώτα σπίτια οι φλόγες

Την τελευταία ώρα έχουν αλλάξει οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Οι κάτοικοι κάνουν εκκλήσεις για ενίσχυση των εναέριων δυνάμεων.

Δεν έχει τέλος η μεγάλη μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για τον περιορισμό της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται για τρίτη μέρα στα Βίλια.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, την τελευταία ώρα έχουν αλλάξει οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, με συνέπεια το μέτωπο να κατευθύνεται εκ νέου προς τον οικισμό των Βιλίων. Ωστόσο, για την ώρα δεν υπάρχει εικόνα πως απειλείται άμεσα ο οικισμός, ώστε να δοθεί εντολή εκκένωσης.  

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, αυτήν τη στιγμή επιχειρούν 4 ή 5 ελικόπτερα στο σημείο με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκκλήσεις για ενίσχυση των εναέριων δυνάμεων.

Το μέτωπο που ανησυχεί είναι αυτό που καίει δάσος προς το όρος Πατέρα και ειδικότερα στο τμήμα ανάμεσα στο Παλαιοχώρι και την Οινόη.

Από νωρίς τα εναέρια μέσα κάνουν στοχευμένες ρίψεις σε μια προσπάθεια να οριοθετηθεί η φωτιά, το μέτωπο της οποίας υπολογίζεται στα 20 χλμ.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box