Φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου στα Ιωάννινα

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 9.15΄ θα αναχωρήσει από το ΠΑΝΘΕΟΝ (Ηγουμενίτσα), το πούλμαν 50 θέσεων για τα Ιωάννινα (Πλατεία Μαβίλη-Μώλος), με κορίτσια από ακαδημίες και σχολεία του Νομού Θεσπρωτίας, ηλικίας 6 έως 14 ετών, για να συμμετάσχουμε στο φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου.

Εκεί θα μας μιλήσουν για το γυναικείο ποδόσφαιρο, την ισότητα των δύο φύλων, την άσκηση και τη διατροφή και θα γίνει τουρνουά  ελεύθερων παιχνιδιών και ποδόσφαιρο. Για τις ανάγκες του Φεστιβάλ θα τοποθετηθεί ειδικός χλοοτάπητας στην Πλατεία και  θα προσφερθούν στις συμμετέχουσες αναμνηστικά μπλουζάκια, μπάλες και αυτοκόλλητα Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις από τοπικούς φορείς και θα  προσφερθούν σάντουιτς και πακέτα με φαγητό.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η ΕΠΣ Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών.

Τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν προτείνουμε να φορούν αθλητικές φόρμες ώστε μερικές από αυτές να συμμετάσχουν σε ελεύθερο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της «Μπαλαδώρας», η οποία αποτελεί τη μασκότ του προγράμματος ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Δεχόμαστε δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων στα γραφεία της Ένωσης για κορίτσια 6-14 ετών. Κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους της ΕΠΣ μπορούν να δηλωθούν (σε περιορισμένο αριθμό) και  συνοδοί των κοριτσιών.

Πληροφορίες σε ώρες εργασίας στο τηλέφωνο της ΕΠΣ 2665024636.

ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box