Φασιστική επίθεση με στυλιάρια και αλυσίδες σε μέλη της ΚΝΕ

Επίθεση με αλυσίδες και στυλιάρια από ακροδεξιούς δέχτηκαν νωρίτερα μέλη της ΚΝΕ κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης στο πάρκο Ελευθερίας στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης

Για τη στιγμή της επίθεσης μίλησαν αυτόπτες μάρτυρες. Όπως είπαν σύμφωνα με το GRTimes, περίπου 10 άτομα εμφανίστηκαν από το πουθενά οπλισμένα με αλυσίδες και άλλα αντικείμενα, και προφασιζόμενοι έναν ύποπτο περιστατικό, άρχισαν να χτυπούν τα μέλη της ΚΝΕ και όποιον άλλον έβρισκαν μπροστά τους.

Τα χτυπήματα μάλιστα ήταν εξαιρετικά δυνατά ακόμη και στο κεφάλι των θυμάτων τους και γι’ αυτόν τον λόγο όπως λένε τα μέλη της ΚΝΕ επρόκειτο για μία δολοφονική και εξαιρετικά βίαιη απρόκλητη επίθεση.

«Αυτός που ήρθε πρώτος δεν φορούσε κουκούλα. Ο ένας με την αλυσίδα φορούσε κουκούλα. Εμείς βγαίνουμε κάποιες ομάδες και μοιράζουμε φυλλάδια, δεν προκαλούμε. Είμαστε ήσυχοι.

Είναι αυτοί για τους οποίους οι πρόγονοί μας πέθαναν» ξέσπασε κυρία η οποία ήταν μεταξύ αυτών που μοίραζαν φυλλάδια.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box