Υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ο Νικόλας Κάτσιος

Με επιστολή προς τους δημότες του δήμου Σουλίου ο Νικόλας Κάτσιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σουλίου. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Αγαπητοί συμπολίτες  του Δήμου Σουλίου ,

Στα 39 μου χρόνια, αφού έχω δουλέψει 14 χρόνια ως φαρμακοποιός και  έχοντας υπηρετήσει για 9 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση ως περιφερειακός σύμβουλος και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, γοητευμένος με την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει η Αυτοδιοίκηση, απευθύνομαι σε όλους σας και σας ζητώ να αξιολογήσετε την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Σουλίου.

Απευθύνομαι σε σας με βαθιά την αίσθηση του καθήκοντος και της εκπλήρωσης ενός χρέους. Του χρέους να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο που με γέννησε, με ανάθρεψε, με πότισε με τις αρχές, τις αξίες και τις παραδόσεις του τόπου μας και με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Σας καλώ, αξιολογώντας την υποψηφιότητά μου, να δώσετε τη δυνατότητα σε εμένα και στους συνεργάτες μου να εργασθούμε για την εκπλήρωση αυτού του χρέους.

Είναι ένα κάλεσμα για όλους εσάς που είστε εδώ, γιατί πιστεύετε σε αυτόν τον τόπο.

Είστε εδώ, γιατί αγαπάτε αυτόν τον Δήμο.

Είστε  εδώ, γιατί αντιστέκεστε στην αδιαφορία.

Είστε εδώ, γιατί αντιστέκεστε στην αδράνεια.

Είστε εδώ, γιατί επιμένετε ότι μπορούμε και ότι μας αξίζει καλύτερα.

Μπορούμε να σταθούμε με υπερηφάνεια σε αυτή την νέα εποχή που είναι μπροστά μας, απέναντι στη νοοτροπία εκείνων που θέλουν τον διχασμό, τη μιζέρια και την απαξίωση.

Με μεγάλο ενθουσιασμό και πολύ συναίσθημα, χωρίς ξύλινο λόγο και τυποποιημένες εκφράσεις, είμαστε εδώ έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε για τη δημιουργία ενός Δήμου πρότυπου, ενός Δήμου, στον οποίο αξίζει να ζούμε.

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, η Αυτοδιοίκηση

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στο Step-politiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: