Υπεγράφη η σύμβαση για το Κολυμβητήριο του Δήμου Πρέβεζας


Στην υπογραφή προγραμματικής  σύμβασης προχώρησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης  και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης για την υλοποίηση του έργου :

Επισκευή – συντήρηση μηχανολογικών & κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν. Πρέβεζας” .

Η  υπογραφή  της σύμβασης έγινε στο γραφείο του κ .Βασιλειάδη  παρουσία του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτή Πρέβεζας Κωνσταντίνου Μπάρκα.

Ο προυπολογισμός  του έργου ανέρχεται  στις 290.000,00 ευρώ και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη   οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις υπάρχουσες υποδομές ενώ θα προσθέσουν και νέες  .

Μεταξύ άλλων  θα πραγματοποιηθούν  εργασίες στεγάνωσης και αποκατάστασης κολυμβητικής  πισίνας, αντικατάστασης δικτύων σωληνώσεων και μηχανοστασίου,  εσωτερικού ηλεκτροφωτισμού κολυμβητικής δεξαμενής, θέρμανσης του νερού της κολυμβητικής δεξαμενής,  κατασκευής στέγασης ανοιχτών χώρων (θόλοι-μπαλόνια) καθώς και οικοδομικές εργασίες-συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box