Υπεγράφη η σύμβαση για Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας-Εγνατίας οδού

«Είσοδος Πόλης Ηγουμενίτσας» 

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και της αναδόχου εταιρείας  Κ/Ξ ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΤΕ-Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟς ΑΤΕ.

Η ανωτέρω αφορά το έργο «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας-Εγνατία οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι» (είσοδος πόλης Ηγουμενίτσας) δηλαδή τον οδικό άξονα Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων, από το κτίριο του Εθνικού Κέντρου Νεότητας  (πρατήριο Ντάσιου ) έως την κεντρική είσοδο προς οικισμό Εθνικής Αντίστασης .

Το έργο έχει ενταχθεί χρηματοδοτικά στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στην ΣΑΕΠ 030 Ηπείρου με Κ.Α 2018 ΕΠ 03000004 με προϋπολογισμό  12.700.000 €.

Ο ανάδοχος εργολάβος πρόκειται να εγκατασταθεί για να ξεκινήσει εργασίες εντός του μηνός Σεπτεμβρίου. 

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κύριος Θωμάς Πιτούλης  δήλωσε : 

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που ένα έργο το οποίο  ξεκίνησα μελετητικά ως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας μπαίνει σε τροχιά ολοκλήρωσης κατά την θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας.

Θέλω να ευχαριστήσω  δημόσια όλους τους συντελεστές που συνέδραμαν με κάθε τρόπο ώστε αυτό το έργο να μπει σε τελικό στάδιο υλοποίησης. 

Τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κύριο Αλέξανδρο Καχριμάνη αλλά και την πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κυρία Καλογιάννη Τατιάνα για την αμέριστη συνδρομή τους στην ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα καθώς και για την εμπιστοσύνη του, ώστε το όλο έργο να προχωρήσει από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε Θεσπρωτίας.

Τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κύριο Μάριο Κάτση  για την δική του βοήθεια και τέλος όλους τους μηχανικούς της Π.Ε Θεσπρωτίας που συνέδραμαν στην άρτια ολοκλήρωση των ενεργειών ώστε να ξεκινήσει το έργο.»

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box