Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Υλοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υλοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης για τις νέες δράσεις του Προγράμματος 

«Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, πραγματοποίησε με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση για τις νέες δράσεις του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» την Τετάρτη 28/02/2024 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Πάσχος Αλέξανδρος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές για την συμμετοχή και παρουσία τους, τόνισε την σημαντική υποστήριξη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και του ΕΦΕΠΑΕ στην ανάπτυξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητας, και σχολίασε την ανάγκη μεγαλύτερης κινητοποίησης των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ του ΕΦΕΠΑΕ κος Μαρλαφέκας Πλάτων, απηύθυνε διαδικτυακό χαιρετισμό επισημαίνοντας τον κύριο στόχο του ΕΦΕΠΑΕ για την συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Μετά την παρουσίαση των ανωτέρω Δράσεων από τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ.κ. Χούσο Βασίλειο και Μπιτούνη Ελένη, ακολούθησε διαλογική συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα ανωτέρω προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Περιφερειακό Γραφείο Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, αρμόδιος κος Ιωάννου Στέφανος, τηλ.: 2665029484, email: thesprotia@diaxeiristiki.gr