Τσίπρας: Σας μιλάω προγραμματικά και εσείς αμαυρώνετε την μνήμη νεκρών (LIVE)

Σφοδρή σύγκρουση στην Βουλή μετάξυ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν φαίνεται πως τιμάτε την μνήμη του πατέρα σας» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. «Εσείς έχετε πρόβλημα με τον πατέρα σας, όχι εγώ».

«Ζητήσατε μία μικρή συγγνώμη» για τον κ. Κεφαλογιάννη αλλά δεν ζητήσατε συγγνώμη για την δική σας πολιτική αθλιότητα.

«Προσπαθήσατε αυτό το τριήμερο, με κάθε τρόπο, να εκτρέψετε τη συζήτηση από τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων, με στόχο να μη συζητήσουμε για τα μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας, για την οικονομία, να μη συζητήσουμε για το σχέδιό μας για οριστική έξοδο από τη κρίση, για διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και για οριστική επιστροφή στη κανονικότητα, αλλά για θέματα που το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. έχει επιλέξει.», είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οπως είπε το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. έχει επιλέξει να πάμε σε «εκλογές-αρένα».

«Ότι απαντήσεις είχα να σας δώσω τις έδωσα και δε πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τις προσωπικές επιθέσεις και με την αθλιότητα των κατασκευασμένων ειδήσεων», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Σας μίλησα προγραμματικά και έτσι θα συνεχίσω μέχρι τις εκλογές. Εσείς μπορείτε να υβρίζετε και να συκοφαντείτε. Ακόμη και να αμαυρώνετε τη μνήμη νεκρών. Αν νομίζετε ότι σας τιμά συνεχίστε. Εγώ θα μιλώ για αυτά που πιστεύω ότι θέλει να ακούσει ο κόσμος. Για τις ανάγκες των πολλών. Για τις πολιτικές που θα βγάλουν τους πολλούς από τη κρίση», επισήμανε.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: