Τραυματιοφορείς πήγαν τον ασθενή να δει τη θάλασσα για τελευταία φορά

Το περιστατικό ραγίζει καρδιές. Έγινε στην Αυστραλία στο Κουίνσλαντ και η φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο έγινε αμέσως viral. Ένας ασθενής στα τελευταία του ζήτησε να δει για ύστατη φορά τον ωκεανό και οι τραυματιοφορείς του νοσοκομείο δεν του χάλασαν το χατίρι.
Ένας περαστικός είδε το συμβάν να εξελίσσεται μπροστά του, στην προβλήτα του Μπρισμπέιν, με τον ασθενή να κοιτάζει δακρυσμένος το απέραντο γαλάζιο αλλά και τους 2 τραυματιοφορείς να έχουν δακρύσει και εκείνοι και το απαθανάτισε. 
Στη συνέχεια το ανέβασε στο facebook και έγραψε: «Ευγνώμων για τους υγειονομικούς εργαζόμενους της πρώτης γραμμής. Η χειρονομία τους ήταν καταπληκτική και τα γλυκά λόγια που είπαν στον ασθενή επίσης. Ευχαριστούμε. Είστε υπέροχοι.»
Μέσα σε λίγη ώρα ο τοίχος του γέμισε με σχόλια, όπου όλοι οι χρήστες εκθείαζαν τους τραυματιοφορείς ενώ έγραψαν και λόγια αγάπης και παρηγοριάς για τον ασθενή. Το νοσοκομείο της πόλης για λόγους απορρήτου δεν επιβεβαίωσε εάν ο ασθενής μετά από αυτό κατέληξε ή όχι. 

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box