Τραυματίες από ανεμοστρόβιλο σε παραλία

Ένας ξαφνικός ισχυρός ανεμοστρόβιλος μερικών λεπτών, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής, ήταν αρκετός για να αναστατώσει τους λουόμενους στην παραλία των Ν. Μουδανιών, να προκαλέσει ζημιές, αλλά και τον τραυματισμό 4 ατόμων.

Ξαφνικός ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του για μερικά λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής, στα Νέα Μουδανιά.

Το ακραίο καιρικό φαινόμενο, αναστάτωσε όλους τους λουόμενους, αλλά και τους περαστικούς από το σημείο, ενώ τραυματίστηκαν σύμφωνα με το ΕΚΑΒ δύο άτομα και προκλήθηκαν υλικές ζημιές .

Να σημειωθεί, ότι τεράστιες ζημιές υπέστη ένα Beach Bar της παραλίας, όπου ξηλώθηκαν κολώνες φωτισμού του δήμου, ομπρέλες έφυγαν από τις θέσεις και δεκάδες κλαδιά έσπασαν από τα δέντρα της περιοχής.

Αυτή τη στιγμή, αν και κόπασε ο άνεμος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών που απολάμβαναν το μπάνιο τους εγκατέλειψαν άρον άρον την παραλία.

Πηγή: grtimes.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box